tiistai 28. maaliskuuta 2017

Suvakit ovat paskasakkia ja terroristeja

Blaire White on yhdysvaltalainen transsukupuolinen nainen (biologinen mies, joka on vaihtanut sukupuolensa naiseksi), joka tekee Yhdysvalloissa vähän samansuuntaista juttua kuin minä Suomessa eli kritisoi feministejä, transsukupuolisuutta ja LGBT-yhteisöä, tunnustautuu konservatiiviksi ja oikeistoon kallellaan olevaksi sekä pyrkii tekemään yhteistyötä perusheteroiden oikeistolaisten kanssa. Hänen mielipiteensä lähestulkoon kaikesta ovat lähes identtisiä omieni kanssa.

Uusimmalla videollaan Blaire tarjoilee tarinan paikallisten suvakkien hulluudesta (SJW = social justice warrior eli englanninkielinen vastine suvakille). Nimittäin hänen pitkäaikaiset ystävänsä ja kämppäkaverinsa kääntyivät häntä vastaan samantien kuullessaan hänen poliittisista mielipiteistään ja homma eskaloitui niin pitkälle, että Blairea yritettiin puukottaa hänen kotonaan kämppäkaverien toimesta, hän lukitsi itsensä huoneeseensa pitääkseen kaverit loitolla ja joutui soittamaan poliisit avukseen päästäkseen turvallisesti talosta ulos.

Alleviivattakoon, että Blaire on transsukupuolinen ja hänen ystävänsä olivat LGBT-henkisiä feministejä ja suvakkeja, jotka siis meuhkaavat transsukupuolisten ja homojen oikeuksista. Samat ihmiset päätyvät uhkaamaan transsukupuolisen henkeä, kun tämä on heidän kanssaan jostain poliittisesta kysymyksestä eri mieltä.

Mainitussa Blairen videossa on timanttisia kommentteja, joissa ihmiset yhtyvät Blairen näkemyksiin. Ohessa kooste screencäppejä:Mikä hauskinta, Blairen videoita myös toistuvasti käyvät kommentoimassa heteromiehet, joiden mielestä Blaire on hot siitä huolimatta, että on biologinen mies ja nämä tyypit tietävät sen. Tässä kommentti, jossa henkilö sanoo, että inhoaa transsukupuolisia, mutta oikeastaan inhoaa heitä vain heidän perseilynsä vuoksi, ei siis transsukupuolisuuden vuoksi. Hän vielä lisää, että panisi Blairea kyllä, oli Blairella penis tai ei. Se siitä transfobiasta?Amerikkalaiset suvakit eli SJW:t ovat degeneroituneet pelkiksi terroristeiksi ja väkivaltaiseksi paskasakiksi, joka käyttäytyy kuin vesikauhuinen apinalauma ja möykkää ja meuhkaa. Kyseessä on siis sama sakki, joka peräänkuuluttaa tasa-arvoa, feminismiä, suvaitsevaisuutta, homojen, transihmisten ja etnisten vähemmistöjen oikeuksia. Heidän suomalaiset aateveljensä ja -sisarensa eivät ole vielä yhtä hulluja, mutta kehitys on valitettavan samansuuntaista. Jos Suomessa tapahtuu jotain vastaavaa, niin en ole lainkaan yllättynyt. Sieltä Ämerikästähän tämä kaikki femmari- ja multikultihullutus on muutenkin lähtöisin. Olen itseasiassa yli vuoden päivät odottanut jotakin tapahtuvaksi.

Amerikkalaisten suvakkien möykkäämisestä on paljon esimerkkejä. Esimerkiksi viime syksynä Toronton yliopistossa järjestettiin tapahtuma sananvapauden puolesta. Tapahtumassa kenellä tahansa oli lupa tulla lavalle, tarttua mikrofoniin ja alkaa puhua omista mielipiteistään mistä tahansa aiheesta. Paikalliset suvakit tulivat paikalle isona laumana ja alkoivat huutaa ja möykätä lavalla olevien ihmisten puheen päälle. He huusivat mm. ”shame, shame” eli ”häpeä, häpeä”. Heille sanottiin, että jos tahdotte puhua, niin olkaa hyvät ja tulkaa tänne lavalle perustelemaan näkemyksenne, me kuuntelemme. Suvakit eivät tehneet niin, vaan ainoastaan häiriköivät.

Eräs naispuolinen reportteri Lauren Southern meni suvakkien joukkoon haastattelemaan heitä ja pyysi heitä kertomaan mielipiteistään omin sanoin. Suvakit yrittivät estää häntä kuvaamasta. Paikalla oli useita USAn SJW-skenessä tunnettuja henkilöitä. Esimerkiksi mustien oikeuksia ajava Yusra Khogali sanoi Southernille ”haista vittu, se on minun mielipiteeni”. Eräs epämääräisesti pukeutunut miesnainen (mikälie transihminen / ei-binäärinen whatever) löi Southernia ja väliin tarvittiin useita ihmisiä erottamaan miesnainen Southernista. Tässä on video, josta voitte katsoa koko tapauksen. Videolla näkyy myös USAssa kuuluisa feministi, joka tunnetaan nimellä Smugglypuff. Poliisit pyytävät häneltä silminnäkijälausuntoa lyömistapauksesta ja hän toteaa leveä omahyväinen virne naamallaan ”minä en nähnyt yhtään mitään”. Ikäänkuin vittuillakseen, että ”siitäs sait, huora”. Se siitä naisten tasa-arvosta ja ruumiillisesta koskemattomuudesta.

Tässä toinen video samasta tapahtumasta. Videolla Lauren Southern menee suvakkien järjestämään vastatapahtumaan, joka järjestettiin sananvapaustapahtumaa vastaan. Vastatapahtuman tarkoitus oli vastustaa yliopiston professoria, joka kieltäytyi käyttämästä yliopiston opiskelijoista muita hän-pronomineja kuin he tai she. USAssa siis pronominit ovat tällä hetkellä iso juttu, koska feministien mielestä ne ovat liian sukupuolitettuja. Feministit haluavat vaihdella omia pronominejaan mielivaltaisesti ja jopa keksivät uusia. Tässä Blaire Whiten video tapahtumaan liittyen. Videolla hän hieman selittää taustoja, jotka eivät tule alkuperäisistä linkkaamistani videoista ilmi.

USAn pressanvaalien jännityksen ollessa kuumimmillaan Donald Trumpin kannattajia terrorisoitiin säälimättömästi. Paikallisilla suvakeilla oli iskulause ”Love Trump's hate” eli rakastakaa Trumpiin kohdistuvaa vihaa. Mm. tämä video kiersi netissä. Videolla kuvaaja huutaa ”hän äänesti Trumpia, hakatkaa hänet” ja kaksi miestä hyökkää kolmannen miehen kimppuun potkien ja lyöden häntä. Tässä toinen video, jossa joukko ihmisiä piirittää Trumpia kannattavan naisen ja heistä yksi saarnaa naiselle ”sinä levität vihaa, joten nyt saat vihaa osaksesi”. Kun Trump valittiin presidentiksi, niin suvakit järjestivät useita väkivaltaisia mellakoita. Ohessa esimerkkivideo.

Myös konservatiivista homoseksuaalia puhujaa Milo Yiannopoulosta vastaan on hyökätty ja hänen esiintymisiään on jouduttu perumaan väkivaltaisten mellakoiden vuoksi. Kuvassa suvakit polttavat Kalifornian Berkeleyssä lipun, jossa lukee ”sananvapaus”. Kuva on käsittääkseni helmikuulta 2017.

Kuvan lähde: http://redstatewatcher.com/article.asp?id=66047


Missäs me nyt taas olemmekaan? Olemmeko länsimaissa vai Lähi-Idässä? Onko nyt sota vai rauha?

Suomessa tilanne ei ole riistäytynyt yhtä pahasti käsistä, mutta meininki on samansuuntaista. Kuulen jatkuvasti tarinoita siitä, miten ihmiset ovat menettäneet työpaikkansa mielipiteittensä vuoksi tai että työpaikkaa on vaikea saada, jos olet julkisesti jotakin mieltä. Jatkuvasti kuulee siitä, miten ihmisten kaverit tai jopa perheenjäsenet ovat katkaisseet välit mielipiteitten vuoksi, ihmiset joutuvat pihalle kaveri- tai harrastusporukoista yms. puhumattakaan kaikesta sanallisesta terrorista ja henkisestä kiusaamisesta tai media-ajojahdista, jota joutuu kokemaan mielipiteittensä vuoksi. Jotkut ovat saaneet tappouhkauksia, jotka ovat kohdistuneet henkilöön itseensä tai hänen läheisiinsä (Terhi Kiemungin lapset on uhattu tappaa).

Vieläkö joku kehtaa väittää, että emme elä punavihervassarifemmariterrorin alla, jossa sananvapaus on muisto vain? Vieläkö joku kehtaa ihmetellä, kun ihmiset huutelevat mielipiteitään nimimerkin takaa netissä?

Olen ollut huomaavinani, että näkyvimmät ja äänekkäimmät maahanmuuttokriitikot ovat aika epämääräisen oloista sakkia (esimerkiksi Junes Lokka menee minun kirjoissani kategoriaan ”epämääräinen hiippari”). Tämänkaltaisilla ihmisillä ei ole mitään menetettävää, joten siksi he ”uskaltavat” esiintyä omana itsenään omalla nimellään ja omalla naamallaan. Meillä kaikilla muilla on liikaa menetettävää, kuten työpaikka, läheisten turvallisuus tai maine. Tästä syntyy illuusio, että feminismin tai monikulttuurin vastustajia ei juuri olisi. On heitä ja he kannattavat näitä äänekkäitä vastustajia, mutta hiljaa. He eivät yleensä puhu mielipiteistään edes kysyttäessä. Mutta rivien välistä voit lukea paljon. Minun edellisessä työpaikassani ei ollut yhtään suvakkia. Kaikki olivat hyvin maahanmuuttokriittisiä, mutta eivät yleensä puhuneet mielipiteistään paria sanaa enempää. Kahvitunneilla vaan vähän mutistiin ja kommentoitiin uutisia. Tarkastelin heitä tarpeeksi kauan muodostaakseni tämän mielipiteen. Moni asui vastaanottokeskuksen välittömässä läheisyydessä ja heidän mielipiteensä perustuivat heidän omiin arkipäivän kokemuksiinsa (jotka eivät olleet positiivisia). Kysyttäessä he eivät kuitenkaan suostuneet kertomaan enempää ja sanoivat yleensä ”politiikka ei voisi vähempää kiinnostaa minua”. Tämän vuoksi et näe heitä aktiivisina jonkun puolueen äänestäjinä. He haluavat vain elää elämäänsä, eivät sotkeentua poliittisiin valtataisteluihin. He eivät vastusta maahanmuuttajia eivätkä sen puoleen homoja. Heillä ei ole mitään sen ihmeempää ideologiaa. Heillä on vain havaintoja todellisuudesta. He eivät yleensä osaa perustella kantojaan mitenkään supersyvällisesti, vaan heidän perustelunsa ovat ”no niin minä näin ja niin minä koin, tiedän kyllä mitä näin”. Nykyään tämä vaan ei riitä ja heillä ei ole kärsivällisyyttä tai mielenkiintoa jankata päivänselvistä asioista (kuten siitä, että montako sukupuolta on olemassa ja aiheuttavatko vastaanottokeskukset järjestyshäiriöitä). Joten he tyytyvät olemaan hiljaa, avaamaan kaljan ja miettimään jotain muuta. Sosiaalinen lynkkaus on heille liikaa ja välien säilyttäminen heidän ympärillään oleviin ihmisiin merkitsee heille enemmän kuin politiikka tai ns. oikeassa oleminen.

Olen itse pyrkinyt järjestämään elämäni siten, että minulla olisi mahdollisimman vähän menetettävää. Olen varma, että joku minut vielä doxaa ja olen varautunut siihen. Haistatan kyllä sinulle jo valmiiksi paskat, kuka oletkin. Ikäänkuin elämä ei olisi jo valmiiksi tarpeeksi hankalaa huonoine työtilanteineen ja muine syöpineen. Kertoo kaiken oleellisen sinun empatiakyvyttömyydestäsi, suvaitsemattomuudestasi, kusipäisyydestäsi ja pikkusieluisuudestasi.

Mutta mehän olemme sodassa ja scheisse on osa sotaa. Otin riskin avaamalla suuni, joten kandee olla munaa kohtaamaan seuraukset. Minun luonteeseeni ei sovi epäkohtien hiljainen sietäminen ja kusipäiden kumartelu. Toivoisin vaan, että elämä olis edes joskus kivaa ja helppoa.

23 kommenttia:

 1. Tuhkaa mietityttää missä vaiheessa voi tulla vastareaktio "suvakkien" väkivallalle. Tarkoitan nyt muussa kuin viranomaisten taholta kun ne yrittävät saada asiat pysymään hallussa.
  Silloin tilanne on luultavammin mennyt pidemmän ajan pahasti metsään.
  Tuhka on lukenut että elämme taas historiassa murroskautta, uusi geopoliittinen sykli on pyörimässä ja tästä ei tule nättiä millään.
  Mitä olet kuvannut blogissasi on "suvakkien" väkivaltaa mitä he kohdistavat niitä vastaan joita pitävät vihollisinaan. Mutta jossain vaiheessa heidän omista riveistään alkaa varmasti osa kauhistua mitä he tekevät, voi olla että heistä osa yrittää saada järkeä asioihin, mutta jos ne eivät onnistu. Se osuus piiloutuu tavallisten ihmisten joukkkoon. Sitten äärisuvakit jatkavat ja vastareaktiosta voi tulla ilkeä.

  Voi olla että joudut kirjoittelemaan väkivallasta ennemmän ja tällä kertaa kaikki osapuolet tekevät sitä eri syistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogisti kysyi, onko nyt sota vai rauha? Nyt on todella syvän rauhan tila. Sotaa lähentelevässä tilassa "shame, shame, shame"-huutelijoille ilmoitettaisiin turvan menevän nyt kiinni tai se turpoaa kiinni. Kun miesnainen sen kuultuaan yrittäisi hyökätä jonkn kimppuun, hän saisi turpaansa niin, että luita murtuu. Kun Smugglypuffit tulisivat sen jälkeen vaatimaan ankaria rangaistuksia ylimielinen illistys pärställä, he saisivat kajahtavat korvatillikan ja käskyn seistä asennossa. He seisoisivat sen jälkeen värähtämättömässä asennossa itkuaan pidätellen.

   Sen jälkeen järkyttyneen hiljaisuuden vallassa vapisevalle perseilijäjoukolle karjaistaisiin käsky järjestyä neliriviin. He järjestäytyisivät vauhdilla huolimatta siitä, että se olisi jokaiselle ensimmäinen kerta. Seuraavaksi heille ilmoitettaisiin perseilyn loppuvan tähän paikkaan, tai heihin sattuu. Perseily loppuisi sihen paikkaan, jatkuakseen vasta syvän rauhan tilan joskus palauduttua. Jos uskaltaisivat enää. Sodan vallitessa nuo pääsisivät vain hengestään.

   Kaikki valta perustuu viime kädessä voimaan ja kykyyn käytellä sitä. Järjestäytyneissä yhteiskunnissa tästä vastaavat sisäinen voimankäyttöorganisaatio eli poliisi ja ulkoinen voimankäyttöorganisaatio eli puolustusvoimat ja näiden välimuoto rajavartiolaitos. Mainitut orgaanit ovat kaikissa yhteiskunnissa valkoisten heteromiesten (ja kaappihomomiesten) käsissä. Pervoperseilijät voivat jatkaa perseilyään vain niin kauan, kuin voimaa omaavat ja sitä käyttelemään kyvykkäät miehet antavat heidän sitä jatkaa.

   Ei siinä sen kummempaa.

   Poista
  2. Toiseksi viimeisen lauseen tulisi tietysti kuulua "Mainitut orgaanit ovat kaikissa länsimaisissa yhteiskunnissa valkoisten heteromiesten (ja kaappihomojen) käsissä." Aasialaisissa yhteiskunnissa ne ovat toki aasialaismiesten ja afrikkalaisissa afrikkalaismiesten käsissä, ja itsekukin voi pohtia, mitä näille Smugglypuffeille ja miesnaisille tapahtuisi, jos he menisivät näihin yhteiskuntiin perseilemään videolla nähdyllä tavalla.

   Poista
  3. Sen perusteella, mitä olen ei-länsimaisia yhteiskuntia havainnoinut, niin siellä on uskomattoman huono huumorintaju kaikelle perseilylle. Siellä ei tarvitse paljon tehdä, että siihen puututaan ja puututaan lujasti.

   Smugglypuffit leikkivät tulella. Nuo ihmiset eivät vaan kertakaikkiaan tajua ja yrittävät tietentahtoen paskoa oman elämänsä ja kaikkien kaltaistensa elämän.

   Poista
 2. Olen itse asiassa odottanut vastareaktiota suvakeille jo vuodesta 2015. Tein tuolloin havainnon, että pinnan alla kytee ja pahasti.

  Paineen purkautuminen ja tilanteen nopea eskaloituminen on vain ajan kysymys.

  VastaaPoista
 3. Olen joskus leikitellyt ajatuksella että menisin gaypriden tai jonkun muun suvakkitapahtuman varrelle lakanan kanssa jossa on jokin poliittisesti epäkorrekti lause, kuten "Sukupuolia on kaksi!". Ihan vain nähdäkseni miten siihen reagoidaan.

  VastaaPoista
 4. Tee se ja laita Youtubeen. :D

  VastaaPoista
 5. Jos keskustelupalstoja, blogisivustoja jne ei moderoida ja sensuroida aktiivisesti, niin ne aika nopeasti muuttuvat nuiviksi, maahanmuuttokriittisiksi ja kaikin puolin ei-punavihreiksi paikoiksi. Punavihreää maailmaa on vain poliisin ja sensuurin suojeluksessa.
  Tämä "oikotiekin",josta tämän blogisi bongasin, oli vielä pari vuotta sitten 50-50 nuivia ja suvakkeja. Nyt täällä ollaan enimmäkseen nuivia. Propagandasodassa nuivat valloittivat somen ja suvakeille jäi vanhuuden höperö ja kuolemaa tekevä perinteinen media. Seuraavaksi valloitetaan dinosaurusmedia.

  VastaaPoista
 6. Kirjoituksesi paranevat kerta kerralta. Kiitos. :) Ja kiitos myös siitä, että vältät finglishiä - toisin kuin tämä nainen misluck.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Aika törkeää sanoa, ettei esim. Junesilla olisi mitään menetettävää ottaen huomioon, millaiseen paskamyrskyyn siinä itsensä laittaa kun uskaltautuu omalla nimellään ja naamallaan puhumaan. Samaten minulla on huomattavasti menetettävää, mutta minusta asia on sen väärti, että siitä kannattaa puhua. Anonyymius vain antaa ylimääräisen aseen vastustajille (he voivat sitten doxata tai uhata sillä) ja se vähentää uskottavuutta, koska katsoja/lukija ei saa mitään kosketusta siihen, millainen ihminen siellä puhuu.

  Kun media leimaa uusnatsiksi ja rikolliseksi, kun joutuu pitämään osoitteensa äärimmäisen tiukasti salassa uhkailujen takia ja arvioimaan ennen jokaista kotona otetun kuvan julkaisua, näkyykö kuvassa jotain, minkä voisi ulkoa tunnistaa, kun sometilit, kommenttiosiot, keskustelufoorumit yms. ovat täynnä herjaamista ja valeita sinusta, kun menneisyyttäsi ja läheistesi henkilöllisyyksiä ja taustoja pengotaan, voi siinä aika turvallisin mielin sanoa, että joku hinta on omalla nimellä toimimisesta maksettu. Se on kuitenkin se ainoa suoraselkäinen tapa toimia.

  Anonyymit aiheuttavat osaltaan sen, miksi omalla nimellään toimivat joutuvat kohtaamaan niin paljon hyökkäystä: he erottuvat joukosta. Jos kaikki mamu-kriitikot toimisivat julkisesti omalla nimellään, ei kukaan olisi helppo maali. Omalla nimellä esiintyminen suojaa myös muita omalla nimellään esiintyviä, koska silloin kenestäkään ei tule silmäänpistävää maalitaulua vaan kohde on hajaantunut. Eli älä kehtaa ulista. Me muut otamme sinunkin osuuden paskaa niskaamme ihan vain siitä hyvästä, että uskaltaudumme julkisesti esiintymään henkilöllisyyttä salailematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä osallistun anonyyminä, koska minulla ei ole mitään voitettavaa tässä pelissä. En aio hakeutua politiikkaan tai mihinkään missä julkisuusarvosta on hyötyä. Minulla ei ole halua joutua noiden esittämiesi miinuspuolien kohteeksi. On myös niin, että se on herttaisen yhden tekevää sanooko jonkin asian hra Maailman Tavallisin Nimi tai rva Joku Tavallinen Nimi.
   Minusta se kuuluu pelin henkeen, että somessa käytetään taiteilijanimiä. Katsopas Tiinaseni: Maailmassa on sellaisiakin, kuin kakkosmiehet. Niiden tyylinä eiole patsastella valokeilassa. Niiden tyylinä on vaikuttaa taustalta. Ne ottavat palkkionsa vastaan kulisseissa.

   Poista
  2. Sametti on transmies, eli toisin kuin sinä Tiina Wiik, hän ei ole voinut laskea sen varaan että joku mies häntä elättäisi. Lisäksi hän on lgbt-piireistä joissa maahanmuuttokriittisiin mielipiteisiin suhtaudutaan hieman kielteisemmin kuin esimerkiksi Iin työttömien kuntouttavassa ryhmätoiminnassa. Vaikuttaisi siltä, että herkkänahkaisuus korreloi suoraan väitteen oikeaan osumisen kanssa. Kello neljältä aamulla ennen nukkumaanmenoa pimppirage voi tuntua oikeutetulta mutta kehottaisin malttiin ja keskittymään siihen missä olet hyvä.

   Poista
 8. Tiina Wiik:

  En kiellä, etteikö puhumisella olisi hinta. Olen kyllä seurannut sinun ja Juneksen juttuja. Olette vahvoja, pointit siitä. Tarkoitin "menettämisellä" lähinnä työ- ja perhe-elämän vaikeutumista. Ymmärtääkseni sinä ja Junes ette ole perheellisiä ettekä (ainakaan kovin kiinteästi) työelämässä. Yleensä ihmisille työelämä on se elämän keskiö ja tärkein asia.

  Itse pidän anonyymiydessä juuri siitä, että silloin ihmisten on pakko keskittyä itse sanomaan, sillä he eivät voi tarttua sanoman kannalta epäolennaisiin asioihin, kuten henkilön taustaan tai persoonallisuuden piirteisiin. Muistan esimerkiksi Juneksen kohdalta sen, että jengi nosti paskamyrskyn jostain hänen huumejutuistaan. Jengiä myös vituttaa teidän sähkötupakat. Ikään kuin nämä tekisivät sanomisistanne epätotta.

  Minulla ei ole mitään mielenkiintoa kuunnella tai kommentoida elämääni liittyviä asioita, jotka eivät liity itse pointteihini. Varsinkin, kun niitä takuuvarmasti tultaisiin vääristelemään. Minä en myöskään ole aktivisti enkä sellaiseksi halua. Olen korkeintaan maltillinen mielipidevaikuttaja. Tämä blogi syntyi vain halusta kirjoittaa omia ajatuksia johonkin.

  VastaaPoista
 9. Pikkasen menee yli tuo, että syytät minua saamastanne kakkasateesta. Yhteiskunnalliseen keskusteluun tai toimintaan voi osallistua monella eri tavalla ja monella tasolla. Minä olen aina kokenut, että olen vain takapiru. Annan ihmisille ajattelun aihetta ja ideoita. En mitään muuta. Olen myös valmis tukemaan mieleisiäni tahoja joko rahallisesti, talkootyöllä tai jotenkin muuten.

  Junes sen sijaan on keihäänkärki. Minä en ole. Hän on tehnyt todella paljon salapoliisityötä ja kaivelua, aktiivisesti puuttuu vallanpitäjien tekemisiin ja paljastelee epäkohtia yms. Jos olisin itse vallanpitäjä, niin pelkäisin häntä. Hän tekee aivan toista juttua kuin minä. Sama pätee myös muihin ihmisiin ja organisaatioihin, jotka haastavat nykyiset vallanpitäjät ja koettavat aktivoida suuria massoja.

  Itse en halua osallistua sotaan. Mutta koen, että minulla ei ole enää muuta vaihtoehtoa. Nykyinen tilanne on sen verran kärjistynyt ja tulehtunut. En usko enää tilanteen rauhanomaiseen muuttumiseen, ellei jotain tosi yllättävää tapahdu.

  VastaaPoista
 10. Based China Man kertoo totuuksia
  https://youtu.be/tGWBQTvjt7s

  VastaaPoista
 11. Caissa:

  Jeppis jepulis. Oikeasti Trumpin voitto, samoin kuin Brexitit ja Marie LePenin nousu yms. eivät ole mikään rakettitiedettä.

  VastaaPoista
 12. Alt-right on sitten se suvakkien peilikuva tai looginen inverssi. Tässä lisää aiheesta.

  VastaaPoista
 13. Ironmistress:

  Nyt oli kyllä todella mielenkiintoista ja tuoretta analyysiä. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 14. Matruunan postaukseen viitaten, kyseinen alt-right porukka tuntuu olevan samaan tapaan slippery slopeen liukumisen vaarassa kuten vihervasemmistokin, tosin sillä erotuksella että alt-right-puolella leikitellään ajatuksella naisten äänioikeuden peruuttamisesta ja huumeiden käyttäjien kuolemanrangaistuksesta.

  VastaaPoista
 15. Sattumalta luin erästä uusnatsisivustoa joskus vuonna 2006. Sattumalta joku tuli sen sivuston avoimiin foorumeihin kertomaan sellaisesta hassusta sivustosta nimeltä "4Chan". Vilkaisin huvikseni ja tiesin heti, että uusnatsien meemit leviäisivät mainstreamiin sitä kautta.

  Niin siinä sitten kävikin.

  Ne levisivät vuosien ajan laudoilla "huumorina", kunnes ne sitten pikku hiljaa alettiin ottaa ihan tosissaan.

  Ajatella, natsien meemit ovat ottaneet miljoonien ihmisten aivot haltuunsa. Minun kaverinikin on alkanut saarna minulle siitä kuinka hieno ihminen Hitler oli. Sitä luulisi, että suvakit riehuisivat paljon, paljon pahemmin.

  VastaaPoista
 16. Wanha Ämmä6.4.2017 14.10

  Sukupuolia on täsmälleen neljä: miehet, naiset, mutantit ja sekoboltsit.

  Kategoria "miehet" kattaa cis- ja transmiehet, "naiset" cis- ja transnaiset, "mutantit" intersukupuoliset ja osan transihmisistä ja "sekoboltsit" sitten kaikki muut.

  VastaaPoista
 17. Minä täällä taas :) Pitäisi varmasti keksiä jokin naseva nimimerkki :) Ns suvakit ovat juuri tuollaisia: suvaitsemattomia, vihaisia, potentiaalisesti väkivaltaisia. Omassa lähipiirissäni on pari- kolme tapausta. Nämä minun tuntemani suvakit ovat pohjimmiltaan aika reppanoita: masennukseen taipuvaisia, osittain tai kokonaan työkyvyttömiä, potentiaalisesti itsetuhoisia. Heillä on useimmiten jokin tunne-elämän haava tai trauma (esim vaikeat perheolot ja koulukiusaaminen), josta he ammentavat itseinhonsa, sekä sen vihan joka kohdistuu omaan viiteryhmään (länsimaiset, suomalaiset, heteroperheet jne...). He yleensä eivät ole matkustaneet ulkomailla, eivät ainakaan missään läntisen Euroopan ulkopuolella. He heijastavat omat loukatuksi ja syrjityksi tulemisen kokemuksensa vähemmistöryhmiin, ja ovat vakuuttuneita siitä, että heidän oma tunne-elämänsä on osa samaa universaalia tunnemössöä kuin vähemmistöön kuuluvien sisäinen maailma -josta he oikeasti eivät tiedä yhtään mitään. Tunnen myös onneksi muutamia vihertäviä vasemmistolaisia, joilla alkaa tämä nykyinen intersektionaalisuus pursuta silmistä ja korvista ulos. Yleensä nämä henkilöt sanovat stop ja haikailevat entisaikojen perinteisen sosialidemokraattisen aatteen perään, ehkä jaksavat vielä uskoa siihen.

  VastaaPoista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa. Sinun on kyettävä argumentoimaan näkökulmasi.

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.