lauantai 29. huhtikuuta 2017

Perustin juutuub-kanavan

Pistin pystyyn juutuub-kanavan. Pääset katsomaan sitä tästä.

Kanavalla jutellaan pitkälti samoista asioista kuin täällä blogissa, mutta eri formaatissa. Samaa paskaa eri paketissa siis. Mukana paljon huonoa läppää.

Truuttasin ilmoille kerralla kaikki (aiemmin) tekemäni videot, mutta en osaa sanoa, että kuinka usein kanavalle tulee jatkossa tavaraa. Riippuu siitä, että jaksaako jengi kuunnella mölinääni. Ja jaksanko itse mölistä. Katsotaan. Tosin pakko sanoa, että tällai taidehomona on kivempaa väsätä visuaalisempaa kamaa. Blogikirjoittaminen tuntuu välillä liian kuivalta. On kivempaa leikkiä väreillä ja muodoilla ja soittaa musaa taustalla. Lisäksi olen (valitettavasti?) niitä ihmisiä, jotka tykkäävät kuunnella omaa ääntään.

Mutta kertokaa toki, mitä mieltä olette.

17 kommenttia:

 1. Hyvää settiä.
  Oli kiva kuulla sun ääni.
  Pakko myöntää et sun ääni yllätti vaikka oon tainnu lukea sun kaikki blogit, mut edelleen oon mieltäny sun tekstit sen keijularppaajan kirjoittamiks jonka kuvan täällä joskus julkaisit :D

  Erkki

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että setti maistuu.

  Mutta mikä keijularppaaja? :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin olin kuvitellut sinun kuulostavan aivan toiselta. :) Mutta hyvää jutunjuurta silti. Ja hyvää vappua sinne kaukoitään. :)

  VastaaPoista
 4. Haha! :D
  Hyvää vappua sinnekin. :3

  VastaaPoista
 5. Ollu giitu. :)

  Tämä piti vielä sanoa: videoistasi tulee koko ajan mieleen legendaarisen Radio Mafian ohjelmat - mutta älä kysy mistä moinen assosiaatio pulpahti mieleen. :D

  VastaaPoista
 6. Piti suorastaan kaivaa Radiomafiaa juutuubasta. Kylläpäs oli kovaa ysikytluvun musaa mukana. Ja ihan ihme läpändeerosta.

  VastaaPoista
 7. Videot ovat aivan loistava idea! Varsinkin kun ulosantisi on noin selkeää. Ihmiset, joille viestisi tekisi hyvää ovat laiskoja lukemaan pitkiä tekstejä, joten puhemuodossa viesti menee paremmin oikeaan osoitteeseen ja laajemmalle yleisölle. Olisiko paikallaan tehdä bloggauksista "tiivisteltyjä" videoversioita?

  Minä myös kuvittelin sinut erikuuloiseksi ihmiseksi. Kuulostatkin paljon helpommin lähestyttävämmältä. :)

  Haet takaa vähän samanlaista visuaalista tyyliä kuin amerikkalaisilla asiasta tuubaajilla, kiva saada vastaavanlaista suomeksi. Taustamusa oli sopivan hiljaisella tällaiselle ihmiselle kuka ei taustamusiikeista erityisemmin välitä, joten toimi kyllä ihan hyvin. Puheen äänenlaatu oli myös todella hyvää.

  Vasemmistoliberaalien pentujen paskamyrskyjä ja videovastauksia odotellessa..

  -S

  VastaaPoista
 8. Kiitos. :3 Joo ajattelin tehdä lyhyitä videoita blogin aiheista. Teen myös vähän jännempiä ja värikkäämpiä videoita, kunhan opin videoeditointia enemmän (se on mulle uusi juttu).

  Inspiraatio on ulkomaisista kanavista juu. Katson niitä todella paljon ja olen ihmetellyt, että miksi Suomessa ei ole vastaavaa. Varsinkaan konservatiivit eivät ole Suomessa kunnostautuneet tässä yhtään, vaan luottavat tosi tylsään ulosantiin.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti tässä ei nyt käy niin että kaikki siirtyy tuubaan ja blogi kouristelee puolihengettömänä jossain taustalla :|

  Videot voisi myös linkittää suoraan tänne blogiin sitten kun niitä tulee vähemmän kuin kuusi kerralla.

  Henkilökohtaisesti olen kirjoitetun median ystävä. Videot ja podcastit vaativat sen x-minuuttia herpaantumatonta huomiota, ne täytyy erikseen pausettaa tai kelata oikeaan kohtaan jos tulee joku keskeytys. Lisäksi tekstejä on helpompi lukea vaikkapa töissä ilman että näyttää liian alleviivatusti siltä, että tekee jotain viihteellistä.

  Mutta jos videoformaatti on tekijälle mieluisampi niin ei kai tässä auta kuin hyväksyä oma keskiaikaisuutensa näissä asioissa ja istua toivomassa niitä kirjoituksia...turhaan tai vähemmän turhaan. Videoista ei ny oikein ole sanottavaa, koska en vielä ole löytänyt aikaa tai motivaatiota niiden pariin siirtymiselle.

  VastaaPoista
 10. En usko siirtyväni kokonaan tuuban puolelle, sillä kirjoitetussa tekstissä on myös puolensa. Tiettyjen asioiden ilmaisuun sopii video paremmin, joidenkin toisten teksti. Videoiden editointi on myös hemmetin aikaavievää puuhaa. Varsinkin, jos yhtään monimutkaisempaa settiä tekee (nuo kanavallani olevat videot on yksinkertaisimmasta päästä).

  Lisäksi minulla on blogin kehitysideoita, joita vielä kypsyttelen. Kuten todettua, olen taidehomo. Kykenen kaikennäköiseen ilmaisuun. Ongelmana on anonymiteetti. Olen vuosien varrella sirotellut tuotantoani ympäriämpäri nettiä ja minulla on erittäim tunnistettava tyyli. Jos on nähnyt töitäni aiemmin, niin tunnistaa minut niistä heti.

  VastaaPoista
 11. Kuten sanottu, kuulostat paljon helpommin lähestyttävältä, kuin voisi olettaa. Kanavasi tuo hyvää vastapainoa nykyään todella yleisille transnuorten /-aktivistien vlogeille, keep up the good work!

  VastaaPoista
 12. Moikka! Olen nyt katsonut - tarkemmin sanottuna kuunnellut - kaikki videosi ja vaikuttaa erittäin hyvältä! :) Inhoan puhua "seksuaalivähemmistöstä", mutta edelleen mukava huomata, ettei meitä kaikkia ole kyetty aivopesemään tuohon niin sanottuun "punaviherliikehdintään". Meitä itsenäiseen ajatteluun kykeneviä tuntuu olevan todella vähän; olemme siis vähemmistö vähemmistön sisällä. Jätetään uhripääoman kerääminen/jakaminen näille joille se tuntuu olevan luontevaa ja pidetään huoli, että meidän nimissä sellaista ei tarvitse harrastaa. Ilman kasvoja tai kasvojen kanssa ääntä vaan enemmän kehiin!

  Teet hyvää työtä. Kiitos!

  VastaaPoista
 13. Moigga. :3 Kiitos ja tervetuloa kanavalle.

  VastaaPoista
 14. Tässä on INTJ:n ja ENTJ:n ero.

  Ruukinmatruuna tykkää mieluummin kirjoittaa ajatuksensa tekstiksi kuin videoida ne. Syystä että tekstimuotoinen viestintä mahdollistaa toisaalta kaksisuuntaisen viestinnän että viestinnän syvällisen omaksumisen, pohdiskelun, kriittisen lähestymisen ja ennenkaikkea se on aika- ja tilariippumatonta. Samoin tekstiformaatti mahdollistaa objektiivisen, toimittajasta riippumattoman, lähestymisnäkökulman.

  VastaaPoista
 15. Noh, INTJ on introvertti, ENTJ on ekstrovertti.

  Minusta puhuminen nyt vaan on kivaa. :D Ja minusta on myös kivaa asioita opiskellessa katsoa/kuunnella toista ihmistä. Olen aivan addiktoitunut Juutuubaan. Siellä on loputtomat määrät videoita, joissa joku kertoo kameran edessä asiasta x. Varsinkin amerikkalaiset on usein aivan loistavia puhujia/esiintyjiä ja heitä katsoo oikein mielellään. Haluan itsekin oppia sellaiseksi ja oman kanavani yksi taka-ajatus olikin harjoitella puheen pitämistä.

  VastaaPoista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa. Sinun on kyettävä argumentoimaan näkökulmasi.

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.