maanantai 17. lokakuuta 2022

Missä olen ollut

Tervehdys kaikille lukijoille pitkästä aikaa. Miten olette voineet?

Katosin yli vuosi sitten yllättäen netistä. Youtube-kanavallani on nyt video, jolla selitän, että mitä tapahtui:Videon sisältö lyhyesti: minulla on pitkään ollut meneillään juttuja ja yliarvioin jaksamiseni.

Tubessani on myös toinen video, jolla kerron tulevista suunnitelmistani:Videon sisältö lyhyesti: vaihdan hieman Tube-kanavan teemaa ja uusi teema on ”elämää detransition jälkeen”. Täten Tubeen tulee jatkossa enemmän lifestyle-sisältöä sekä yleistä juttua siitä, että millaista elämä detranssina on. Syvemmät ja raskaammat aiheet keskitetään enemmän tänne blogiin.

Hyvää syksyä kaikille, ja jatketaan tästä.

1 kommentti:

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa. Sinun on kyettävä argumentoimaan näkökulmasi.

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.