tiistai 6. lokakuuta 2020

LIVESTREAM: Miksi en ole feministi, ja mitä olen sen sijaanTämän viikon livestream pidetään poikkeuksellisesti KESKIVIIKKONA, eli 7.10. klo 19. Paikkana totutusti Youtube-kanavani. Tällä viikolla keskustellaan feminismistä, tasa-arvosta ja konservatiivisuudesta.

EDIT//
Livestreamin tallenne katsottavissa Youtube-kanavallani:Striimissä keskustellaan feminismistä, tasa-arvosta, feminismin teorioista ja maailmankuvasta, sukupuolirooleista, konservatiivisuudesta ja miesten tasa-arvo-ongelmista.


STREAMISSÄ LÄPIKÄYDYT LINKIT:

* Screencäpit feministiryhmästä

* Henry Laasasen blogi
* Henry Laasasen pitkä miesten tasa-arvokirjoitus
* Henry Laasasen lyhyt miesten tasa-arvokirjoitus
* Atte Kalevan kirjoitus "Miksi en ole intersektionaalinen feministi"
* Neil Straussin "Pelimies" -kirja

* Videoni uhriutumisesta
* Millä perusteella minä olen konservatiivi

3 kommenttia:

 1. Tuumailija8.10.2020 19.59

  Ei liity suoraan striimiisi, mutta aihepiiriin:
  http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2020/08/sukupuolineutraalius-kaukana.html
  Ja kannattaa lukea myös kommentit.

  VastaaPoista
 2. Hei puhuit tuossa siitä intiaanien Two spirit jutusta, että olet katsonut siihen liittyvän dokkarin jostain. Muistatko yhtään missä tuohon törmäsit, olisi itsestakin mielenkiintoista nähäd?

  VastaaPoista
 3. Se oli saamelaislesboista kertova dokkari, jonka katsoin sukupuolentutkimuksen kurssilla yliopistolla. Dokkarissa sivuttiin two spirit -aihetta myös. Katsoin sen yliopiston tunnuksilla joltain sivulta, joten ei näköjään ole yleisessä esityksessä.

  Dokumentin nimi on Minä ja pikkusiskoni / Me and my little sister / Sparrooabban vuodelta 2016, ohjaaja Suvi West. Ehkä se löytyy jostain. Ylellä pyörinyt joskus.

  VastaaPoista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa (ei kommentteja luokkaa "tapa ittes", "hevosen kyrpä" tai "neekerineekerineekeri").

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.