maanantai 21. syyskuuta 2020

Viikottaiset livestreamit alkavat Youtubessa

Ompelin huivin vanhasta kimonosta ja lähdin ulos hillumaan.

 

Syksy on alkanut ja koronarajoitukset sen kun vaan jatkuvat, joten pakko se on myöntää, että on opittava huvittamaan itse itseään. Kokeilen aloittaa Youtube-kanavallani viikottaiset, tai ainakin säännölliset, livestreamit. Streamissä on vaihtuvia aiheita, joista keskustelen yleisön kanssa, ja minulle voi myös esittää kysymyksiä. Huomenna tiistaina 22.9. on ensimmäinen streami klo 19. Sen aiheesta on äänestys käynnissä huomiseen iltapäivään saakka Youtube-kanavallani yhteisösivulla sekä Twitterissä.

Tervetuloa seuraamaan streamiä!

MITÄ: Livestream äänestetystä aiheesta
MISSÄ: Youtube-kanavalla
MILLOIN: 22.9. klo 19


EDIT\\ Livestreamin tallenne katsottavissa kanavalla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa (ei kommentteja luokkaa "tapa ittes", "hevosen kyrpä" tai "neekerineekerineekeri").

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.