maanantai 24. kesäkuuta 2019

Video: Miksi LGBT-yhteisön toiminta on perseestä (ja mitä sen pitäisi olla sen sijaan)


Blogin alkuajoista saakka minulla on ollut tapana kritisoida gay pridea ja Setaa Helsinki Priden aikaan. Tänään, kun pride-viikko jälleen alkaa, niin jatketaanpa perinnettä.

Aiemmat blogikirjoitukseni aiheesta:

Miksi en pidä gay pridesta
Miksi en pidä gay pridesta, osa 2
Gay pride on enemmän hanurista kuin koskaan

23 kommenttia:

 1. Olet harvoja älyissään olevia ihmisiä joihin olen törmännyt täällä, Yrjön sanoin, voiman pimeällä puolella. Tuot asiasi selkeästi esiin sitä kenellekkään tuputtamatta. Kerrot vain, että tämä on minun elämääni, minä elän näin, mutta en tuomitse niitä jotka ovat valinneet toisen tien. Olisipa kaltaisiasi enemmän, mieluusti paljon enemmän kuin niitä pride- ja lutkamarssijoita ja ja ja...kele. Tai sellaisia joita kauhistuttaa 3 v tyttären prinsessaleikit. Fy fan sano ruåttalaiset moisista joskus ennen ruåtsin mokutusta.
  Olen vasta äskettäin alkanut seurata tätä sinun blogiasi, aina kiinnostuneempana ja kiinnostuneempana. Jatka samaan malliin. Sait minusta uuden seuraajan.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Ai kun kaunis puhe, tykkään sinusta.

  VastaaPoista
 3. Mieleni minun tekevi aivoni ajattelevi lähteäni laulamahan saani sanelemahan..Noihin se Kalevala alkaa. Mieleni minunkin tekisi, mutta kun en taida uskaltaa, ainakaan näin julkisesti, ainakaan vielä.
  Toisaalta, mieleni tekisi laittaa sinulle meiliä, vaan se rohkeus puuttuu. Uskoisin ettet suoraan silppuriin laita, jos jonkin "hengentuotteen" sinulle laitan s-postissa. Vaan eikös ne entisaikoina tuolla KOuvolassa sanoneet, että rohkea rokan syö, uhkarohkea Karjakunnan nakin. Silloisella Karjakunnan Kouvolan tuotantolaitoksella lie ollut hieman venyvä tuo omavalvonnan taso. No, mie nyt aamuun asti kerään rohkeutta:)
  PS. Toi sun pakujuttu oli ihan..joskus nuorempana sitäkin harrastettiin:))
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Viisaasti ja inspiroivasti puhuttu. Uskon, että ihmiset löytäisivät elämäänsä rauhaa ja harmoniaa, jos ajattelisivat tuota omistautumista ja yhteisön palvelemista.

  Musta sussa on myös melkolailla karismaa. Älykkyys on sussa myös jalostumassa viisaudeksi. Tällä yhdistelmällä saat varmasti paljon hyvää aikaan.

  Kaunista kesää :)

  VastaaPoista
 5. Nämä sinun halveksuvat postauksesi aiheuttavat minussa paljon vihaisia fiiliksiä.

  Olen sateenkaariperheen lapsi ja huomasin jo lapsena itsekin pitäväni samasta sukupuolesta. Nyt liki 10 vuotta naisen kanssa kihloissa.
  Lapsena sain jo taistella, että ihmiset eivät mediassa asti väittäisi vanhempiani huonoiksi tai riittämättömiksi. Tai väittäisi minun kaltaisten lasten olevan laiminlyötyjä. Vanhempana olen sitten aloittanut koko seksuaalivähemmistöjen puolustamisen ja osallistunut kaikin tavoin siihen hyväksynnän edistämiseen.
  Kun miettii millaisessa pelossa edelleen seksuaalivähemmistöt joutuvat jossain päin maailmaa elämään, olen onnellinen että Suomessa voidaan järjestää gaypride. Tai heiluttaa sateenkaarilippua. Täällä me saamme olla vapaita. Mutta niin ei ole aina ollut. Ja on kamalaa, kuinka sinä tämän yhteisön jäsenenä jaat tämmöistä vihaa pride kuukauden aikana.

  Niin kuin sanoin, olen kihloissa onnellisesti. On talo, auto, kissa ja koira. Kaikki niin tavallisesti kuin vain voikaan olla. Eikä minusta kukaan kadulla osaisi sanoa, mihin ryhmään kuulun. Eikä osallistuminen prideen taikka oman seksuaalisenminuutesi puolustaminen millään tavalla tee sinusta "ei normaalia".
  Yhtälailla me puolustamme täällä kaikenlaisia asioita taikka pukeudumme teeman mukaisesti juhliin, ei pelkästään prideille.

  Minä marssin ja ostan sen sateenkaaren värein koristellun gay joen. Nautin sen kaiken rakkauden ja naurun ympäröivänä. Sellaisten ihmisten kanssa jotka hyväksyvät itsensä, muut ja ovat valmiit muuttamaan maailmaa.

  Minusta tuntuu, että tämä kaikki inhosi homotusta kohtaan johtuu omasta hämmentyneisyydestäsi. Siitä kuka oletkaan ja koska se on uusi juttu. Ettet ehkä ole sinut tai hyväksynyt itseäsi kokonaan.

  Vaikka minä en pidä jostain, en pilkkaa heitä julkisesti. Ja jos itse tuomitsee, voi olla varma että sinut tuomitaan.

  Onnea itsesi ymmärtämiselle ja toivottavasti sinäkin voisit joskus tuntea sen vapauden mikä antaisi rohkeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko lisätä edelliseen viestiini, että purkaukseni kumpusi enemmänkin sun noista aiemmista postauksista. Ne olivat tosi vihastuttavia. Tämä sinun uusin on huomattavasti viisaammin kerrottu, perusteltu ja tuotu esille. Eikä vain haukkumalla pervoiksi, koska pukeudutaan paraati vaatteisiin.

   Mutta tähän uusimpaan lisäisin sen, että niin kuin sinäkin olet lesboutesi lisäksi persoona. Niin me muutkin. Me emme kukaan ole vain homoja. Mutta tietysti ne kaikista äänekkäimmät homot näkyvät eniten, joten varmaan triggeröidyt heistä. Koska tottakai he jakaa sitä homo sanomaa. Mutta tottakai kaikki me olemme myös persoonia ja kaikilla on myös se oma elämä. Mitä siihen ikinä kuuluukaan. Mutta se, että on sisko, vaimo, työssä käyvä taikka työtön, ei sulje pois sitä etteikö voisi kovaan ääneen puolustaa mitä asiaa nyt tahansa.

   Poista
  2. Olipa harvinaisen kaksinaamainen kommentti.

   "Vaikka minä en pidä jostain, en pilkkaa heitä julkisesti. Ja jos itse tuomitsee, voi olla varma että sinut tuomitaan". 

   Tuota, sinähän tulit juuri nimenomaan tuomitsemaan Orkidean mielipiteitä tänne, vaikka hänellä on oikeus olla mitä mieltä tahansa gay pridesta, niinkuin mistä tahansa muustakin asiasta.

   Gay pridea tuleekin kritisoida ja kaikkea sitä mielipuolista vaahtoamista mitä sen ympärillä on. Olen Orkidean kanssa täysin samaa mieltä koko pridevouhotuksesta: pervokulkue, johon vastuuttomat vanhemmat vievät pieniä lapsia dildojen ja paljaiden perseiden sekaan.
   Mulle on aivan sama kenen kanssa kukakin makaa, kunhan sitä ei tulla tuputtamaan minulle, muille heteroille tai varsinkaan pikkulapsille.

   On hienoa, että Orkidea on rohjennut astua esiin omilla kasvoillaan tekemään todella tärkeää valistustyötä mm lapsille ja nuorille, jotka saattavat ihan oikeasti tässä sairaassa nykyilmapiirissä kuvitella olevansa toissukupuolisia ja myöhemmin sitten kaduttaa.
   Älä välitä Orkidea näistä "pimeistävoimista", he ovat oman ideologiansa sokaisemia; olet ihana, kultainen ihminen ja teet todella korvaamatonta vertaistyötä ja valistusta❤.

   T: rasistifasistinatsihomofoobikko

   Poista
  3. Mun mielestä on hienoa ja älyttömän rohkeaa, että joku lgbt-ryhmästä kritisoi tiettyjä asioita.

   Lihaasyövänä hetero naisena voin monen mielestä olla jäävi kommentoimaan, mutta mä olen tänään katsonut kyyneleet silmissä mustan orkidean videoita. Niistä paistaa isosti se, kuinka nopeasti poikkeava ihminen niputetaan yhteiskunnan/ liikkeen/ whatever toimesta liian nopeasti.

   Itse olin masentuneena valmis tappamaan itseni. Mutta pitkän terapian jälkeen saatoin nähdä asiat, koko itseni, täysin toisin silmin kuin ennen. Nyt voin sanoa itselleni että oon hyvä tyyppi.

   Ymmärrän hyvin mistä tämä nainen puhuu. Karrikoiden: jos masennushoito vastaisi transpolia, mun keissi olis pitänyt päätyä eutanasian, koska en halunnut elää minkäänlaisessa kehossa tätä elämää.

   Poista
  4. Ensimmäinen ja kaksi viimeistä lausettasi kumoavat toisensa. Kun ajattelet asiaa huomaat sen itsekin. Toivottavasti, mutta luultavasti et. Tule onnelliseksi autosi ja kissasi ja koirasi kanssa.
   Huru-ukko

   Poista
  5. Se on melko hassua, että noi sateenkaariaktivistit käyttävät joka jumalan kerta aseenaan keinoa syyllistää kritiikin esittäjää esimerkiksi juuri väittämillä, että "sinä et ole sinut itsesi kanssa", tai "asiat eivät ole aina olleet näin ja muualla on vielä huonommin". Ollaan niin yksilövapauksien puolestapuhujia jne, mutta sitten kaivetaankin esiin jokin hämärä kollektiivinen taakka, joka velvottaisi ihan normaalia elämää vaalivan ihmiset kiljumaan pää punaisena sotaretoriikkaa muistuttavia iskulauseita sateenkaariviitta selässä. Kaiken kukkuraksi nämä ihmiset aika varmasti puoltavat politiikkaa, joka on kansallisvaltiolle varsin epäedullista. Tähän toimintaan kuuluu mm. Kansallisvaltioajatuksen häivyttämistä, Kansallistunteen kyseenalaistamista ja hävittämistä, kansalaisuuden uudelleenmäärittämistä, perheyksikön tuhoamista, Häpeää omasta kansallisuudesta jne. Minä en omaa minkään valtakunnan velvollisuutta edustaa heitä. Olin mikä tahansa.

   Se, että täällä saa elää seksuaalivähemmistöt melko vapaasti, johtuu tämän kansan luonteesta. Ei siitä, että jotkut hihhulit ovat aggressiivisesti tunkeneet sateenkaarilippuja homofobisten ihmisten naamaan. Kuten sanottua; kukaan jyrkän linjan uskovainen, traditionalisti, nationalisti, natsifasistibasisti ei tule mielipidettään muuttamaan mihinkään, vaikka kuinka heidän edessään talutettaisiin kumipukuun ja kuonokoppaan sonnustautunutta pervoa.

   Olen miehistä pitävä mies. Olen ylpeä omasta valtiosta ja kansasta, joka on maailman mittapuulla yksi maailman rauhallisimmista. Mua ei sinällään mitkään pridet häiritse, mutta läpimätä poliittinen ilmapiiri ja vapaan, irtosuhteita suosivan elämäntavan jopa aggressiivinen tyrkyttäminen on käynyt ärsyttämään ihan joka kerta kun olen mukana ollut. Vai miltä tuntuu, jos rinnuksille lätkitään puoliväkisin jotain Prep-lääkettä mainostavaa tarraa ikään kuin olettaen, että olen HIV-riskiryhmään kuuluva ja minun tulisi alkaa moista myrkkyä syömään siksi? Minua ei tunnuttu ymmärtävän, kun en halunnut kyseistä mainostarraa rinnuksiini: "No mikset ota?".

   En ole missään kiitollisuudenvelassa yhdellekään sateenkaarihihhulille tai setalaiselle. En nyt, enkä jatkossakaan.

   Kiitos vielä Sametille/Mustalle orkidealle ajatuksistasi. Et ole yksin.

   Poista
 6. Tästä pride-viikosta on tulossa vuosi vuodelta epämiellyttävämpi. En ole alun alkaenkaan hyväksynyt koko konseptia, mikä johtuu paljolti siitä, etten ole koskaan hyväksynyt ylpeyden auvoisuutta. Terve omanarvontunto on hyvä, mutta miksi jostain sukupuolisesta suuntautumisesta pitäisi olla ylpeä? Olen nainen ja naiseus on tärkeä osa identiteettiäni, mutten sen takia mihinkään naisten pride-liikkeeseen osaisi samastua. Naiseus on biologinen ominaisuus, jota en ole itse valinnut. Lisäksi siitä seuraa yhteiskunnallinen sukupuolikategoria, jonka oikeudemukaista kohtelua voin pyrkiä edistämään, mutten millekään ylpeysjalustalle halua lähteä kipuamaan. Minulla on myös pari homokaveria (50+), jotka ovat hyvin tavallisia miehiä. He eivät ole koskaan kuuluneet Setaan. Pride ärsyttää ja nolottaa heitä. Heidän mielestään kummallisissa nahka-asuissa kekkalointi ym. friikkisirkus on surullista. Hyvä jos vähitellen aletaan tuoda esiin, ettei Pride edusta kaikkia LGBT-ihmisiä.

  Matkustin tässä juuri metrolla, jonka mainostaululle lävähti liikennelaitoksen pridesympatiseerausmainos (sateenkaarilippu). Niihin lippuihin törmää nykyisin aivan kaikkialla: kirjasto on kääritty lippuun, varmaan Kela-konttorikin ja terveyskeskus. Metrolla ajaessani ihmettelin, miten se julkisen liikenteen hoitamiseen liittyy mitenkään tuo pride-ideologia? Eihän siellä metrossa juhlita eri puolueiden puoluekokouksiakaan tai kristillisiä suviseuroja. Minusta liikennelaitoksen pitäisi keskittyä liikenteeseen ja pysyä muuten neutraalina. Kuten vielä vähän aikaa sitten olikin. Nyt on sellainen olo, että kun en kannata minkään ideologian liputtamista väärässä kontekstissa, niin oikeastaan pitäisi boikotoida metroa, kirjastoa jne. Minulla on näissä paikoissa nykyisin pride-kampanjoinnin aikaan hyvin vieraantunut ja ulkopuolinen olo.

  Terveisin Norminainen

  VastaaPoista
 7. Kiitos rohkeudestasi tuoda blogissasi ja videoissasi transasian vaiettua puolta esiin. Uskon, että elämälläsi on tarkoitus, vaikka nyt koetkin toisin. Olet heikkojen puolustaja. Harva uskaltaa kertoa, mitä varjopuolia transilmiöön liittyy. Hädissään nuori tarttuu siihen hoitoon, jota tarjotaan vaikka todellisuudessa tarvitsisi toisenlaista apua. Siunausta elämääsi!

  T: hätääntyneenä nykymenoa ihmettelevä yläkoulun bi-/ge-ope

  VastaaPoista
 8. Hei,
  Katsoin vblogisi yhden videon ja piipahdin blogisi puolelle.
  Toivon, että kaiken sen kivun ja näköalattomuuden keskellä jaksaisit sisimmässäsi pitää yllä toivoa paremmasta. Synkkyyden keskellä ei siltä tunnu ja se olotila vaikuttaa vain pysyvältä.
  Uskon, että asiat kuitenkin kääntyvät paremmaksi ja voit kääntää kokemasi voimavaraksesi.
  Toivon kaikkea hyvää sinulle elämääsi. ❤️

  VastaaPoista
 9. Hei. Tulin vain kertomaan, että tunnen valtavasti respektiä äskettäin aloittamaasi Ihmisten kirjo-projektia kohtaan. Minulla ei ole Youtube-tunnusta enkä halunnut kirjoittaa sähköpostia ainakaan vielä, joten päätin kirjoittaa terveiseni tänne.

  Nykyisenlaisessa yhteiskuntaa suuresti vahingoittavassa transpelleilyssä ja -hypessä on sellainenkin ikävä puoli, että se ajaa vain ympäröivään yhteiskuntaan ja todellisuuteen sopeutumattomien friikkien asiaa eikä paranna yhteiskunnan hyvinvointia yleisesti. Se on osaltaan seurausta liiallisesta elämisen helppoudesta johtuvasta veltostumisesta ja esim. siitä, että nykyään yläasteikäisillä tytöillä ei välttämättä ole käsillään parempaa tekemistä kuin viettää aikansa kaiken maailman transuaktivistien hörhösivustoilla ja alkaa sen perusteella kyseenalaistaa sukupuoltaan ja fantasioida paremmasta elämästä "miehinä". Suurin osa kaikelle muulle paitsi omalle kultilleen yliherkistä elämäntapavalittajista - intersektionaalisista feministeistä, transuaktivisteista - on sellaisia pelkästä "väärinsukupuolittamisesta" ja biologisen sukupuolen binäärisyyden toteamisesta triggeröityviä naurettavia vellihousuja, että jos olisi olemassa jokin aikakone jolla nämä ulisijat voitaisiin viedä vaikkapa keskelle jatkosotaa tai Suomen viimeisimmän nälänhädän aikaan vuosina 1866-1868 he eivät selviäisi hengissä viikkoakaan. Eivät tosin sodan tai nälänhädän takia vaan siksi, että he triggeröityisivät hengiltä koska silloin kukaan ei uskonut muunsukupuolisuuden kaltaisiin psykooseihin vaan heillä oli ihan oikeitakin ongelmia hoidettavanaan.

  Tässä eräs nykyajan punavihervasemmistokuplan ulkopuolella elinkelvoton ulisija:

  https://transparentti.blogspot.com/2019/07/ihmisten-kirjo.html

  Kiitos kuitenkin arvokkaasta työstänne vielä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Pahoittelen poistettuja kommenttejani. Ne eivät olleet kovin rakentavia.

   Poista
  4. Oikeastaan kiitän tästä huomionosoituksesta, aivan loistava kuvaus meikäläisestä! Voisin laittaa sen blogini banneriin :D

   Poista
 10. https://kemiallisestitikattu.blogspot.com/2019/07/kun-aito-avioliitto-pelleily-sai.html

  Yritin ensin julkaista alla olevan tekstin yläpuolelle linkatun blogitekstin kommenttiosiossa, mutta sinne saavat kirjoitella (ilmeisesti kirjoittajan oman emotionaalisen haavoittuvuuden ja safe space-ajattelun takia?) vain ”saman tiimin jäsenet” eikä häneen voi muutenkaan ottaa minkäänlaista yhteyttä. Koska se kuitenkin on vastine tämän Musta orkidea -blon kirjoittajan ylläpitämään verkkosivustoon, julkaisen sen tässä ja toivon, että se julkaistaisiin myös Ihmisyyden kirjo-sivustolla, koska sitä Kemiallisesti tikattu -blogin kirjoittaja ainakin seuraa.

  Seuraavaksi itse teksti:

  ”On se hassua, kuinka transsukupuoliset aina tosissaan selittävät omistavansa ”vastakkaisen sukupuolen aivot” väärässä kropassa, vaikka sitä ei ole mitenkään testattu eikä voikaan testata. Näin siis siitä huolimatta vaikka heillä itsellään olisi mitä omalle synnynnäiselle sukupuolelle ominaisia käyttäytymispiirteitä tahansa – kuten tämän tekstin kirjoittajan kohdalla esimerkiksi syömishäiriöt teini-iässä, jotka ovat _hyvin_ naistyypillinen ongelma.

  Vaikka kirjoittaja sanoutuu irti muunsukupuolisuuteen keskittyvästä transaktivismista, hän jakaa heille tyypillisen tavan ruikuttaa poliittisesti epäkorrektista mutta ei sinänsä loukkaavaksi tarkoitetusta terminologiasta. Onhan toisaalta se sukupuolenvaihdoskin väärä termi sikäli, ettei se hormonidouppaus ja leikkelyt voi todellisuudessa vaihtaa kenenkään sukupuolta. Mutta miten voi korjata jotain sellaista, joka ei ole alun perinkään rikki?

  Kirjoittaja kutsuu Aito avioliitto-toimintaa hörhöilyksi. Mitä hörhöilyä on pitää avioliittoa vain miehen ja naisen välisenä instituutiona ja todeta, että sukupuolia on vain kaksi?

  VastaaPoista
 11. ” Mielipiteet ja näkökulmat esitetään kärjistämällä kaikki transsukupuoliset ja heidän transitioitumisen syyt homogeeniseksi ryhmäksi, jotka ovat helposti selitettävissä ilman psykiatrin tai psykologin pätevyyttä.”

  Ei tuolla sivustolla esitetä mitään tuollaista eivätkä kirjoittajat väitä kykenevänsä omakohtaisesti diagnosoimaan ketään.

  ” "Ruumiinosien leikkely" ja "silpominen" menevät samaan kategoriaan "sukupuolenvaihdoksen" kanssa. Nuorille-valistusosio on ristiriidassa itsensä kanssa joka kohdasta: toisaalta neuvotaan kunnioittamaan transprosessin läpikäyneitä transsukupuolisia ja samaan aikaan puhutaan transhoidoista terveiden ruumiinosien leikkelynä ja transsukupuolisia nimitetään lääkeriippuvaisiksi.

  Paksua puhetta varsinkin naisilta - moni käyttää pitkäaikaisesti tai on joskus käyttänyt hormonaalisia ehkäisyvalmisteita.”

  Hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käyttö ei ole mikään välttämätön naiseuden täyttymisen ehto. On myös mielenkiintoista kuinka kirjoittaja korostaa sitä, että Ihmisten kirjo -sivustolle kirjoittavat ovat naisia vaikka hän on sitä pohjimmiltaan itsekin transidentiteettiään ja joitakin läpikäymiään hoitoja lukuun ottamatta. Transsukupuolinen on aina itsestäänselvästi lääkeriippuvainen, koska hänen oma kehonsa ei tuota riittävästi haluttuja sukupuolihormoneita ja lopettaessaan hormonit hänen endokrinologiansa sekoaa täysin toisin kuin hormonaalista ehkäisyä käyttävällä naisella, jonka oma hormonituotanto palautuu halutusti ennalleen. Transsukupuolisten hormonihoidoilla on paljon terveydelle kielteisiä sivuvaikutuksia – esimerkiksi mielialanvaihtelut, lihominen, kohonnut osteoporoosiriski, kohonnut syöpäriski ja kohonnut riski verisuonitukoksiin. On ihme, kuinka asioista ei voida enää puhua niiden oikeilla nimillä transsujen oman herkkänahkaisuuden takia. Transsukupuolisilta poistettavat ruumiinosat ovat aina fysiologisesti täysin terveitä – se on fakta, josta ei pääse mihinkään. Mitä ruumiinosien leikkely sitten on paitsi ruumiinosien leikkelyä? Paperia tai kangastako siinä leikellään?

  VastaaPoista
 12. ” Uskon, että tälläkin hetkellä moni syömishäiriöisten parissa työskentelevä ei osaa edes epäillä sukupuolidysforiaa, jolloin ongelmana on pikemminkin alidiagnosointi eikä suinkaan syömishäiriöiden piilottaminen transdiagnoosin alle.”

  Kirjoittajalle voi tässä kohtaa todeta että omapahan on uskomuksesi, jos et löydä sitä tukevaa aineistoa. Viime vuosina transhoitoihin hakeutuneiden teinityttöjen lukumäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti (katsokaa vaikka UK:n Tavistock-sukupuoli-identiteettiklinikan tilastoja). Koska hoitoon hakeutuneiden määrässä ei ole tapahtunut nousua kaikissa naisten ikäluokissa, voidaan päätellä että ilman ulkopuolelta tapahtuvaa transidentiteettiin ehdollistamista näiden tyttöjen sukupuoli-identiteettiongelmat menisivät ohi suurimmaksi osaksi itsestään muutamassa vuodessa. On luultavasti olemassa pieni joukko sellaisia ”aitoja” transsukupuolisia, joiden lukumäärä on pysynyt kohtalaisen vakaana hamasta historiasta nykypäivään ja joiden transsukupuolisuus ei ole yritys paeta itse sisäistettyjä tiukkoja sukupuolirooleja eikä se ole transtrenderiyttä tai muotivillitykseen kanavoitua muuta kehoahdistusta, jota ruokkivat virtuaaliset yhteisöt ja teinien Youtubesta seuraamat transtähtien transitioitumisvideot. Kirjoittaja ampuu täysin harhaan sekoittaessaan keskustelun ROGD:stä aikuisilla ilmenevään pysyvään sukupuolidysforiaan, joka ei johdu altistumisesta sosiaalisille vaikutteille. Ihmisten kirjo-sivusto keskittyy pääasiassa ensiksi mainittuihin eikä transmiehiin sanan varsinaisessa merkityksessä. Sitä paitsi miten kukaan voi ottaa tosissaan kenenkään sellaisen miehuutta joka loukkaantuu sydänjuuriaan myöten itseensä mitenkään henkilönä liittymättömästä satunnaisesta verkkosivustosta, jonne muutama yksityishenkilö kirjoittelee? Maskuliinisuuteen kuuluu aina tietynlainen itsevarmuus ja assertiivisuus mukaan lukien paksunahkaisuus toisten haukulle ja mielipiteille ja sellainen mielikuva ei kyllä välity tästä blogikirjoituksesta ollenkaan. Kaikesta loukkaantuminen, vaatimus emotionaalisesti turvallisiin tiloihin ja itkeskely ovat enemmänkin sellaisten herkkien prinsessamaisten naisten ominaisuuksia.

  ” Transnaiset puolestaan leimataan naiseutta uhkaaviksi perversseiksi, jotka "tekeytyvät naisiksi", jotta pääsisivät raiskaamaan pukuhuoneissa ja vankiloissa.”

  Ulkomailta tunnetaan jo nykyään lukuisia esimerkkejä, kuinka transnaisiksi itseään väittävät biologiset miehet ovat raiskanneet naisia naisvankiloissa ja muissa naiserityisissä tiloissa. Sitä paitsi joillekin miehille itsensä kuvitteleminen naiseksi on seksuaalinen fetissi ja he kiihottuvat seksuaalisesti astuessaan pukuhuoneisiin ja muihin naiserityisiin tiloihin ja pakottaessaan naiset validoimaan itseään naisena.

  Lisäksi taitaa olla ylipäätään niin, että pelkistä tietyistä biologisista tosiasioista muistuttaminen ja transhoitoen riskeistä varoittaminen tekevät TERFiksi (varsinkin jos varoittaja on nainen) eli TERFiys eli nk. trans-ekslusionaarinen radikaalifeminismi ei enää olekaan mikään ideologia.”

  VastaaPoista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa (ei kommentteja luokkaa "tapa ittes", "hevosen kyrpä" tai "neekerineekerineekeri").

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.