sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vihreä päivä

Hyvää sunnuntaitalvipäivää kaikille.
Tänään palasin kotiin joulusukuloinneiltani ja kotikaupungissani oli leppoisat -20 astetta pakkasta. Kämpässäni on tällä hetkellä lämpöä sisällä +12 astetta. Tänään olen syönyt vain auringonkukansiemeniä ja juonut vettä. Matkustin julkisella liikennevälineellä ja apostolinkyydillä.

Minähän olen varsinainen Vihreän Aatteen perikuva. Tämä kuitenkin siitä huolimatta, että en aatemaailmaltani voisi olla enää kauempana Vihreästä.

Miljoonan taalan kysymys onkin, että onko mulla kivaa. No ei hitossa.

P.S. Tämä kirjoitus ei ole satiiri, vaan kuvaa päivääni täysin totuudenmukaisesti.

2 kommenttia:

 1. Hajoo pakkaseen. Tai no, nyt se taas otti ja lauhtui...

  Jäikö kämppä lämmittämättä, puuttuuko patteri seinästä vai miksi noin kylmä? Lounaaksi auringonkukansiemeniä ja vettä, en olekaan ennen lukenut punatulkun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin patterit pois päältä säästösyistä (sähkölämmitys) mutta sitten pikkasen pakastui poissaollessani ja tässä läävässä vetää joka raosta. Siemenet taas... noh, kai mä tykkään niistä, mutta oikeesti ostan niitä, koska ne on halpoja ja säilyvyys on hyvä.

   Poista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa (ei kommentteja luokkaa "tapa ittes", "hevosen kyrpä" tai "neekerineekerineekeri").

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.