keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Naisen oikeus olla ei-nainen

Ruukinmatruuna ihmettelee blogissaan, että miksi naisjärjestöt eivät puolusta lapsia.

Olen entinen sateenkaari-ihminen. Olen koko nuoren aikuisikäni liikkunut erilaisissa enemmän tai vähemmän epämääräisissä sateenkaariutta sivuavissa piireissä. Näissä piireissä tapaa kaikennäköistä porukkaa. Yksi porukka on genderqueerit. Genderqueer on transsukupuolisuutta laimeampi sukupuoli-identiteetin häiriö, jossa henkilö ei koe fyysistä sukupuolta oikein omakseen, mutta eipä vastakkaistakaan. Hän juuttuu sukupuolten välimaastoon. Jostakin syystä 100% kohtaamistani genderqueereistä on ollut naiskroppaisia. Heille on tyypillistä kokea eriasteista inhoa tai vihaa kehonsa osia sekä naissukupuoliroolia kohtaan. Heistä moni haluaisi muuttaa etunimensä ei-naisennimeksi sekä käydä leikkauksessa, missä heiltä poistettaisiin rinnat ja sisäiset sukuelimet. Eli he haluaisivat olla rinnattomia ja steriilejä.

Teoriani on, että iso osa feministeistä, erityisesti niistä näkyvimmistä ja äänekkäimmistä, on genderqueerejä ilman, että he välttämättä tajuavat sitä. Siksi he hyökkäävät naiseutta vastaan. Heidän intressinsä ja tavoitteensa ei ole ajaa naisten ja naiseuden asiaa, lasten ja perheiden asiasta puhumattakaan. Heidän tavoitteensa on ajaa naisen oikeutta olla ei-nainen. Tämä tietysti pitää sisällään naisen oikeuden olla ei-äiti.

Tämä ajatus oikeudesta olla ei-nainen on levinnyt todella laajalle ja se on jo nyt iskostettu tavallisten naisten päihin. Kokonainen naisten sukupolvi on jo myrkytetty. Tuloksena on yhteiskunta täynnä täysin pallohukkaisia nuoria naisia, jotka on aivopesty ja ehdollistettu reagoimaan negatiivisesti kaikkeen, mikä perinteisesti liittyy naiseuteen. Moni nuori mieskin on huomannut tämän ja suhtautuu naisiin misogynistisesti. Itsekin vältän naisia tietoisesti, sillä heistä valtaosa on vaan yksinkertaisesti sekaisin. Valtaosa naisista haluaisi perinteisen miehekkään miehen, joka näyttää kaapin paikan, ja olla tämän miehen vietävissä, mutta sitten he kuitenkin yrittävät olla Vahvoja Itsenäisiä Naisia samanaikaisesti. Lopputulos on silkkaa henkistä sekameteliä ja itsepetosta.

On jännä huomata, että nykyään on mahdotonta määritellä, että mistä feminismi alkaa ja mihin se loppuu. Monissa blogeissa käytetään sanaa "feministit" sellaisissa asiayhteyksissä, missä minä olisin käyttänyt sanaa "sateenkaariväki" tai "suvakit". Asia taitaakin nyt olla niin, että näitä ei voi enää erotella toisistaan. Sateenkaari-ideologia ja feminismi ovat nivoutuneet yhdeksi köydeksi. Varsinkin, kun tähän köyteen ovat vielä erottamattomasti nivoutuneet ateismi, hedonismi ja misantropia on köydestä tullut riittävän vahva hirttämään koko sivilisaation.

Emme voi enää puhua feminismistä ja sateenkaariudesta erillisinä asioina. Ne ovat sama asia. Porukasta voitaisiin selvyyden vuoksi ruveta käyttämään uutta termiä. Ehdotan Looney Partya, jonka suomennoksena toimisi tärähtäneistö.

Ohessa ottamani screencap eräästä nettikeskustelusta:


(Tässä puhutaan Vihreistä, mutta pätee kyllä moneen ihan puolueesta riippumatta.)
Hyvät naiset ja herrat, joko uskotte, miten saatanan sairaan sakin olemme päästäneet tämän maan johtoon? Tähän ei enää auta muu kuin vallankumous. Tuon porukan kanssa ei keskustella. Kunpa tarpeeksi moni ymmärtäisi tämän.

Lopuksi vielä kuva, joka kertoo todella paljon nykymaailman henkisestä ilmapiiristä:

2 kommenttia:

  1. Kirjoitat asioista, joihin en ole koskaan törmännyt. Todella mielenkiintoista päästä kurkistamaan uuteen maailmaan, kiitos siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos onnistun jonkun maailmankuvaa laajentamaan. :)

      Poista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa (ei kommentteja luokkaa "tapa ittes", "hevosen kyrpä" tai "neekerineekerineekeri").

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.