keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2015!


Hyvää Uutta Vuotta 2015 kaikille siellä ruudun takana!

Itse vietän tämän illan rennosti yksin kotona. Oishan noita bileitä ollut useita, mutta kaikki toisella puolen Suomea, joten en jaksanut raahautua. Päivällä kelailin, josko sitä baariin, mutta päätin säästää rahani, kun eipä noista kavereista ole seuraksi, kun ovat kaikki siellä toisenpuolen bileissä.

Kävin päivällä kiertelemässä kaupassa ja ostin kahvia, pullaa, uudet tiivisteet oviin, uuden uuninlampun palaneen tilalle yms. sälää. Kävelin Alkon ohi ja mietin, että pitäisikö sitä viskiä, mutta tulin siihen tulokseen, että ilmankin pärjää. Kivasti kerkesin ajoissa pois alta ennen kuin raketit alkoivat räiskyä. En ole ala-asteen jälkeen innostunut raketeista yhtään. Turha tapa tuhlata rahansa ja ääntäkin lähtee enemmän kuin laki sallii.

Siivosin kämpän, treenasin, luin hassuja blogeja ja nyt vois pitää kahvitauon, kun tuli sitä pullaa hankittua. Loppuillan vois harrastaa käsitöitä ja mennä ajoissa nukkumaan. Huomenna sit aikaisin ylös ja asentelemaan oviin ne tiivisteet.

Ehkä sillai uudenvuodenlupauksentyylisesti päätin treenata tammi-helmikuun ajan säännöllisesti ja ihan ohjelman mukaan. Olen sitä nyt tässä tämän viikon ajan noudatellut.

Rutkasti onnea kaikille tulevalle vuodelle. Itse ainakin sitä onnea kaipailisin, kun vuosi 2014 oli kertakaikkiaan hanurista ja jouduin vaan entistä pahempaan kuseen.

3 kommenttia:

 1. Katos katos, mäkin olen tämän uudenvuoden yksin. Tai en yksin, koska olen vanhempieni luona. Mutta tavasta poiketen en ole ystävieni kesken, koska he ovat kaikki aika hajalla eri paikoissa, ja jotkut lähtivät porukalla kauemmas, minne en itse jaksanut.

  Mää tykkään raketeista, joten niitä menen taas katsomaan. En nyt ehkä kehtaa läiskytellä käsiäni yhteen kuin pikkulapsi, vaan hykertelen sisäisesti.

  Itselläkään ei mikään paras mahdollinen vuosi varsinkaan alkuvuodesta (aika sumussa tuli mentyä), vaikka oli paljon hyvääkin: eka kesätyö, mukava kesä yleisesti ja nyt joulu.

  Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinullekin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta sinnekin. Parempaa vuotta haikaillessa...

  VastaaPoista

TERVETULOA KOMMENTOIMAAN.
Tämä blogi EI ole ns. safe space eli täällä EI noudateta turvallisen tilan periaatteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiat ja ideat, myös arat ja tabuaiheet, ovat vapaata riistaa kritiikille. Vääriä mielipiteitä ja tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kahden säännön puitteissa:
1) Älä loukkaa KENENKÄÄN yksityisyyttä.
2) Pitäydy kohteliaassa asiakeskustelussa (ei kommentteja luokkaa "tapa ittes", "hevosen kyrpä" tai "neekerineekerineekeri").

Muista, että kaikki, mitä kirjoitat kommenttiosiossa, on julkista.

Tässä blogissa kritisoidaan ja analysoidaan asioita ja ilmiöitä, sekä keskustellaan niistä. Kuka tahansa on tervetullut esittämään mielipiteensä, näkemyksensä tai huomionsa, vaikka ne olisivat syvässä ristiriidassa kirjoittajan omien näkemysten kanssa, tai muiden kommentoijien kanssa. Kannustan kaikenlaisia ihmisiä tulemaan kertomaan omista havainnoistaan ja kokemuksistaan, sillä nämä aina täydentävät itse blogitekstin sisältöä tai sanomaa. Blogitekstissä havaituista virheistä huomauttaminen on erittäin toivottavaa. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on asiablogi, ja sinun oletetaan kykenevän argumentoimaan näkemyksesi sekä kommunikoimaan sivistyneesti.

Disclaimer:
Minä en ole tutkija, vaan yksityishenkilö, joka on nähnyt asioita, kokenut asioita ja lukenut asioita. Tämä ei ole asiantuntijablogi, vaan henkilökohtainen blogi. Muista kriittinen asenne, kun luet blogia, siinä olevia linkkejä tai kommentteja. Blogi on ensisijaisesti suunnattu ns. perusheteroille, eikä ole ns. sateenkaariväen halilaatikko.