lauantai 8. heinäkuuta 2017

Musta orkidea -foorumi avattu

Blogin kommenttiosiossa tuli ilmi lukijoiden tarve päästä yhteyksiin muiden samanmielisten kanssa. Koska olen itsekin jo jonkin aikaa mietiskellyt transkriittisen porukan organisoitumista, niin päätin aloittaa laittamalla pystyyn keskustelufoorumin.Pääset lukemaan foorumia ja rekisteröitymään sille tästä.

Foorumilla pätevät samat säännöt kuin täällä blogissakin eli se on avoin kaikille ihmisille ja kaikenlaiselle keskustelulle. Kyseessä ei ole LGBT-ihmisten uusi runkkurinki, vaan tiukan asiapohjainen keskustelualusta trans- ja LGBT-juttuihin liittyvälle yhteiskunnalliselle kritiikille.

Koska tarkoitus on koota yhteen transkriittistä porukkaa, niin foorumilla on alue myös tapaamisille ja kirjeystäville. Kuka tahansa saa foorumin kautta alkaa koota alueensa ihmisiä yhteen tai etsiä uusia ystäviä. Tule myös vinkkaamaan erilaisista tapahtumista tai tilaisuuksista ympäri Suomen. Foorumilla on myös reaaliaikainen tsätti ja vertaistukialue. Huom, vertaistuki- ja tapaamisalueita pääsevät lukemaan vain rekisteröityneet käyttäjät eli randomit eivät pääse sinne vakoilemaan. Epämääräisiin hiippareihin ja trolleihin suhtaudutaan foorumilla hyvin huumorintajuttomasti ja perseilystä, häiriköinnistä tai muiden yksityisyyden rikkomisesta tulee bännit heti.

En halunnut aloittaa Facebook-ryhmää, koska Facebook ei ole anonyymi ja Facebook on toiminnassaan sitoutunut noudattamaan moninaisuusideologiaa. Sensuurista ja bänneistä on Facebookista jo lukemattomia ennakkotapauksia.

Kaikki blogin aihealueesta kiinnostuneet tervetuloa keskustelemaan foorumille!

P.S: Palautetta ja parannusehdotuksia otetaan vastaan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ylläpidän foorumia, joten kämmejä minun osaltani saattaa olla luvassa. Kommentoi tähän ketjuun tai foorumin palauteosioon.

P.P.S: Pahoittelen foorumilla mahdollisesti pyöriviä mainoksia. Mikäli foorumi saa tuulta siipien alle, niin maksan mainokset hittoon.

P.P.P.S: Olen miettinyt, että avaisin nettisivun, jolla olisi helposti selattavia artikkeleita niistä aiheista, joita olen nostanut esiin tässä blogissa. Mitä mieltä lukijat ovat ideasta?

4 kommenttia:

 1. Kiitos vaivannäöstä, käyn piakkoin rekisteröitymässä foorumille. Tällä viikolla osui silmään Hesarin mielipideosiossa käyty keskustelu, joka koski translapsia. Ehdin lukea vain setalaisten vastauksen, jossa kirjoitettiin ympäripyöreitä selityksiä ja väitettiin, että kyllä dysforia voi palata myöhemmin, vaikka lapsi olisikin kasvanut siitä jo ulos.

  Pitää kaivaa vielä keskustelun muutkin osat esille nettihesarista. Aiheesta tulee varmaan lisää keskustelua foorumilla.

  -Dante

  VastaaPoista
 2. Tämäpä mielenkiintoista. Rekisteröidyn heti kun ehdin.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista. Minuahan ei foorumilta tulla luonnollisista syistä löytämään, mutta voin sanoa seuraavaa: homma on nousussa!

  VastaaPoista
 4. Joku kuka ihan sama11.7.2017 22.50

  Hei, en ole vielä kirjautunut foorumille, mutta tässä pari uutista aiheeseen liittyen:

  http://metro.co.uk/2017/07/02/transgender-women-will-soon-get-womb-transplants-so-they-can-have-babies-6749958/

  https://www.youtube.com/watch?v=OPkmowokr64

  Kuten varsinkin ensimmäisestä linkistä tulee ilmi, koko nykyisen transaktivismin lopullisena päätavoitteena pitkällä tähtäimellä on biologisen sukupuolen lakkauttaminen. Se, että biologisista miehistä tehdään täysiä biologisia naisia ja päinvastoin. Se, että biologisiksi miehiksi syntyneet voisivat tehdä kaikkea sitä mitä biologiset naisetkin, eli tuottaa munasoluja, synnyttää lapsia ja imettää. Lisäksi halutaan kokonaan eroon biologisen vanhemmuuden käsitteestä eli siitä, että uuden ihmisyksilön luomiseen tarvitaan aina mies ja nainen. Halutaan kehittää lisääntymisteknologiaa siihen suuntaan, että esim. kaksi naista ja yksi mies, kaksi miestä tai vaikka 20 naisen muodostama lesbokommuuni voisi tehdä keskenään biologisen lapsen, siinä missä tähän asti vain mies ja nainen yhdessä ovat siihen pystyneet.
  Siihen koko tämä sukupuolisekoiluhomma viittaa, kun sanotaan että naisellakin voi olla penis ja mieskin voi synnyttää eli hämmennetään käsitteitä vasta vain kielellisellä tasolla, koska vielä ei ole olemassa teknologiaa, jonka ansiosta voitaisiin lakkauttaa miesten ja naisten olemassaolo ja pystyttää tilalle Uusi uljas maailma.

  Transaktivismissa on siis kyse erittäin radikaalista ääriliikkeestä, joka ei aja ainoastaan transsukupuolisten asioita ja joiden ajamat asiat eivät siten ole "keneltäkään muulta pois", mikä on hyvin kulunut ja käytetty klisee näissä ympyröissä. Todellisuudessa koko ihmiskunta pyritään luomaan uusiksi siten, että biologinen sukupuoli ja sukupuolen kaksijakoisuus pyyhittäisiin pois ja tilalle luotaisiin maailma, jossa jokainen voisi käytännössä valita oman sukupuolensa lukemattomista eri vaihtoehdoista ja rakentamaan itse omat lisääntymisominaisuutensa perimän tai muiden synnynnäisten ominaisuuksien sitä mitenkään rajoittamatta. Tulee jotenkin mieleen Natsi-Saksa ihmisrodunjalostuspyrkimyksineen...

  VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.