keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Väliaikaistietoutta: Thaikkulassa

Aloitin usean kuukauden matkan Aasiassa, mistä kerroin aiemmin. Hengaan nyt Thaimaassa toistaiseksi. Olen ollut täällä kolme päivää ja olen huomannut lähinnä seuraavaa: helvetisti baareja, helvetisti valkoihoisia vanhoja ukkoja ja ladyboy on normaalissa katukuvassa oikeasti yleinen näky. Ei ole niin halpaa kuin luulin.

Kärsin pahasta mielenräjäytyksestä. Täällä on joka paikassa niin hirveästi nähtävää, ettei aivot pysy perässä. Kaikki on uutta ja jännää. Edes Mäkkärissä ei ole muita tuttuja tuotteita kuin Big Mac. Kalja on halpaa, mutta minäpä en sitä juo. Jatkan riisiviinin metsästystä. Olen tähän mennessä nähnyt vain japanilaista riisiviiniä, joka oli sikahintaista.

Täällä on pääosin erittäin miellyttävä ilma. Ei yhtään liian kuuma ja on ollut koko ajan pilvistä, niin aurinkokaan ei kärtsää. Minua häiritsee vaan ilmanlaatu, sillä se on erittäin huono. Sellaista oudon paksua ja vaikeaa hengittää. Ilmastointilaitteet on perseestä, sillä jopa kuumin asetus on hirveän kylmä. Puhaltaa ihan liian lujaa ja surisee äänekkäästi.

Olen ollut poissa netistä, koska täällä on vaan niin hirveästi nähtävää. Täällä saisi helposti kulumaan viikkokausia. Varmaan sallin itselleni tässä muutaman päivän äimänkäkenä olemiseen, sit pitää kyllä koota itsensä ja tehdä muutakin kuin hengailla. Aion esim. opetella paikallista kieltä.

Nämä ukot täällä ei muuta teekään kuin istu baarin terassilla.

1 kommentti:

  1. Kiitos postauksesta. Odotan mielenkiinnolla lisäkuulumisia. Sanoisin että pidä hauskaa, mutta en tiedä onko se matkasi tarkoitus.

    VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.