tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ählämit sählää, sählämit ählää

USAssa on ammuskeltu homoja ISIS-ählätin toimesta.

Minun ei tarvinnut kuin nähdä ensimmäiset uutisotsikot, kun kykenin jo arvaamaan lukematta yhtäkään uutista tai bloggausta, että millaista keskustelua alkaa mediassa ja sosiaalisessa mediassa esiintymään. Moni lukijoista varmasti arvasi myöskin, sillä tämä ei ole enää edes vaikeaa. Ja ullatuuuuus, tottakai siellä toimittelijat ja suvaitsevaisto alkoi ampumaan yhtenä sarjatulena samaa wanhaa ennalta-arvattavaa liibalaabaa: ei pidä antaa pelolle valtaa, ei liity mitenkään islamiin, nyt on pysyttävänä lujana muslimeihin kohdistuvan ennakkoluulon kitkemiseksi, blaa blaa blaa, yadda yadda yadda. Ihmiset itkevät ympäri nettiä, toivottelevat jaksamisia kuolleiden perheille ja perustelevat puuhakerhoja sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksien puolesta jii än ee.

Hohhoijaa. Tämä on niin väsynyttä, ettei tästä jaksa enää edes heittää läppää. Minulla ei ole enää pitkään, pitkään aikaan ollut näihin uutisiin muuta kommentoitavaa, kuin että ”käsi ylös kuka yllättyi”. Eikä kukaan tietenkään yllättynyt. Tämä perseily on mennyt niin yli jo niin kauan aikaa sitten, että sitä vaan reagoi enää, että ”jaahas, taas yksi, ja taas, ja taas, mitäs sitä söis tänään illalla”. Ei mene minun tajuntaani sitten niin millään, että miten voi olla niin vaikeaa ottaa se pää pois perseestä ja laskea 1+1?

Huomaan usein, että haluaisin vain olla kyynisesti sitä mieltä, että tämä maa ja maanosa ansaitsee kaikki nämä terroriteot. Jokainen ihminen, jolla on vähänkään tolkkua ja laskutaitoa laskea 1+1 tajusi jo aikoja sitten, että mihin suuntaan ollaan jollaa ohjaamassa. Ihan oman tyhmyyden seuraustahan tämä kaikki on. Porukka on länsimaissa seonnut ihan totaalisesti. Sitten kuitenkin toinen puoli minusta toteaa erään historian suurmiehen sanoin, että ”anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät”.

Bonus: USAssa on pidätetty aseita ja räjähteitä kuskannut mies, joka oli matkalla pride-kulkueeseen

Kerronpa tähän samaan hengenvetoon vielä pari tarinaa.
Minulla on työkaveri, jonka äiti on töissä sairaalahuoltajana erään suuren kaupungin sairaalassa. Työkaverini äiti oli kertonut työkaverilleni kommelluksista sairaalassa ja työkaveri kertoi niistä minulle.

Tapaus 1:
Eräs mies oli tullut sairaalaan sisään ja lähtenyt kulkemaan ympäri sairaalan osastoja ottaen samalla mukaansa kaiken elektroniikan, minkä irti sai ja minkä pystyi kuskaamaan mukanaan. Hän varasti useilta potilailta kännyköitä ja otti sairaalan toimistoista läppärit mukaan. Kukaan ei estänyt häntä mitenkään ja asiaan havahduttiin vasta potilaiden ottaessa henkilökuntaan yhteyttä varkauksista. Mies ehti toimia sairaalassa useita päiviä ennen kuin hänet huomattiin. Hänet saatiin kiinni valvontakameroiden ansioista ja kameroissa näkyi selvästi, miten hän kävi potilaiden laukuilla ja nappasi sieltä puhelimet.

Tapaus 2:
Sairaalan vanhusten osastolle oli tullut pariskunta sanoen olevansa vanhusten omaisia. He olivat varastaneet kaiken irtilähtevän arvokkaan. Heistä toinen oli mennyt hoitajien työvaatekaapille, ottanut sieltä hoitajan vaatteet, pukenut ne päälleen ja lähtenyt kulkemaan ympäri sairaalaa hoitajaksi pukeutuneena ottaen mukaansa kaiken irtilähtevän arvokkaan. Hänet oli päästetty läpi kaikista suljetuista ovista.

Molemmat tapaukset ovat tapahtuneet tänä vuonna (2016). Tapausten vuoksi sairaalan turvatoimenpiteitä on massiivisesti tiukennettu. Valvontakameroita on asennettu joka ikiseen nurkkaan ja kaikki ovet ovat nykyään aina lukossa. Sairaalan henkilökuntakaan ei saa enää liikkua vapaasti ja jokaikiseen paikkaan pitää olla avain. Kaikki tiukennukset on tehty vasta tänä vuonna (ennen niitä ei ole tarvittu).

Arvatkaa kaksi kertaa, mitä ihonvärin tummuusastetta kolttosten tekijöiden iho edustaa?

Niinpä niin, joopa joo.

3 kommenttia:

  1. Tietenkin vaaleita, sinisilmäisiä kunnon kansalaisia, hehän ovat syypäitä kaikkeen pahaan maailmassa. Myös ennen kuin olivat itse syntyneet, tämänlainen syyllisyys ei riipu vuosista eikä vuosisadoista.

    VastaaPoista
  2. Kaikki värilliset eivät ole läpensä mätiä. Yksittäis tapauksia. Valkoisethan ei ikinä mitään ole varastanut!

    VastaaPoista
  3. White trash?

    VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.