tiistai 8. syyskuuta 2015

Suomen kansan viha

Vaikka Facebook onkin syöpää monella tasolla on se kaikenmaailman verkostoitumiseen aivan huisi työkalu. Tämän vuoksi en ole lopettanut kyseisen sivuston käyttämistä.

Liityin jokin aika sitten erään suomalaisen poliittisen puolueen viralliseen Facebook-ryhmään ja sivusto alkoi ehdotella minulle ”muita samankaltaisia sivuja”. Löysin tätä kautta useita maahanmuuttovastaisia tai anti-islam -ryhmiä ja liityin huvikseni niihin kaikkiin viime viikolla. Löysin myös useita kansainvälisiä ryhmiä, kuten eri maiden ”suojelukaarteja” (englanniksi defence league; ovat jotain epävirallisia kansallismielisiä ryhmittymiä), valkoihoisten kansainväliseen yhteistyöhön pyrkiviä ryhmiä sekä sotaa islamia vastaan lietsovia ryhmiä. Joissakin ryhmissä oli tuhansia jäseniä eli eivät ole mitään itsekseen jupisevien peräkammarinpoikien pikkuporukoita.

Ryhmät ovat erittäin aktiivisia. Niihin tulee uusia viestejä jatkuvalla syötöllä, enkä kerkea enää lukemaan Facebookista juuri muuta. En tiedä, mitä kavereilleni kuuluu, sillä heidän päivityksensä hukkuvat näiden islamvastaisten ryhmien viestien alle. Olen nyt kuulunut niihin vasta muutaman päivän, mutta jo nyt minulle on tullut päivänselväksi, että ihmiset ovat kertakaikkiaan raivoissaan. Eivät siis pikkasen vittuuntuneita, vaan R-A-I-V-O-I-S-S-A-A-N. Olen jo nyt nähnyt useita kertoja jonkun puhuvan sodasta islamia, hallitusta ja/tai maahanmuuttajia vastaan ja toiset yhtyvät kuoroon. Useampi henkilö on ilmoittanut liittyvänsä välittömästi aseelliseen ryhmään, mikäli sellainen jostain ilmaantuu. Jengi on kertakaikkiaan saanut tarpeekseen. Kollektiivinen turhautuminen ja taistelutahto on käsinkosketeltavaa. Sivuhuomautuksena, että mukana on sekä miehiä että naisia, nuoria ja vanhoja.

Olen täysin varma, että jossakin on tällä hetkellä ryhmä, joka kokoaa omaa armeijaa ja kerää aseita. Luonnollisesti ne, ketkä ovat aivan tosissaan, eivät somessa huutele. Joku kaunis päivä he vaan marssivat esiin ja sitten on piru irti.

Tähän on tultu.
Olen tiennyt jo vuosia, että pinnan alla kuohuu. Itsehän olen kirjoittanut ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten, että lähtisin oikeaan sotaan islamia vastaan koska tahansa. Nyt tiedän, että en ole yksin. Olen koko ikäni ollut täysin varma siitä, että yhteiskunta sellaisena kuin me sen tunnemme, tulee tiensä päähän lähiaikoina ja meitä kohtaa jonkinasteinen katastrofi. Nyt tiedän, että mikä se katastrofi on. Se on sota islamia ja mamutusmokutusta vastaan sekä nykyisenlaisen hyvinvointivaltion romahtaminen. Aseellinen konflikti on enää ajan kysymys. Pelkästään tämän kesän aikana tämän maan yleinen ilmapiiri on notkahtanut dramaattisesti. Homma saattaa eskaloitua ihan parissa päivässä, jos jostakin vaan tulee siihen kipinä.

Jengi on totaalisen kyrpiintynyt monikulttuuriin, islamiin ja homotukseen. Sotaanvalmistautumisen lisäksi on selvästi havaittavissa kristinuskon ja perinteisten perhearvojen uutta nousua. Jänskättää, että mihin tämä johtaa ja mitä seuraavaksi tapahtuu ja kuinka nopeasti.

Eräässä ryhmässä oli mm. seuraava kuva:


Pidän tästä kuvasta. Tässä on hienoa fiilistä. Tiivistää kaiken oleellisen.

P.S: Mulle saa laittaa mailia siitä, että missä voin liittyä oikeaan, aseelliseen vastarintaliikkeeseen: samettiorkidea ät gmail piste com

10 kommenttia:

 1. Jep. Minäkin olen alkanut pyörittää ajatusta, että liittyisin ampumaseuraan ja ostaisin aseen...rullarevolverin. Olen sen lajin renessanssi -ihminen, etten henkilökohtaiseksi aseeksi voisi ostaa muuta. Kauniisti niklattu 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pantalone,

   Sinulle varmaan niklaus tai kromiointi perinteisessä reukussa sopisi tosiaankin paremmin kuin esim ruostumaton teräs tylsän sinistyksen sijaan ;-)

   Poista
 2. Opetelkaa miekkailemaan, puukkotappelua ja käyttämään muita kylmiä aseita. Tuliaseita kontrolloidaan ja valtio on niiden kanssa hyvin huumorintajuton, mutta kylmiä aseita ei mikään mahti kontrolloi. Pesäpallomaila, jonka lyömäpäähän on lyöty nauloja törröttämään, on mainio kodinturva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesisstaga on ahtaassa eteisessä vähän hankalahko, mikäli sitä käyttää sisääntunkeutumisen estämiseen. Lätkämaila, jossa lavan sijasta on puukko voisi olla kätsy. Saisi tehdä sellaisen jääkiekkopiireissä suuresti halveksitun keihästämisen.

   Poista
 3. Vielä pari vuotta sitten olin varma, että tämä monikulttuuri voitaisiin lakaista pois ihan vain demokratian keinoin, kuten äänestämällä esimerkiksi. Enää en usko siihen. Olen jo useita kuukausia sitten tajunnut, ettei tämä tule päättymään ilman verenvuodatusta. Luulen, että puhkeaa uusi sisällissota punaisten (monikulttuurinkannattajat) ja valkoisten (isänmaalliset) välille. Olen aivan varma, että ensiksi suomalaiset alkavat listiä toisiaan, mutta osa maahanmuuttajistakin tulee saamaan siipeensä. Tosin suuri osa heistä pakenee Suomesta siinä vaiheessa kun rähinä todella alkaa.

  VastaaPoista
 4. Minä taas uskovana kristittynä, Jeesuksen seuraajana, rukoilen:
  "kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti. 3 Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme, 4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden."
  1.Tim.1:2 uudessa testamentissa

  VastaaPoista
 5. Kristillisestä viitekehyksestä katsottuna islam on maailman laajimmalle levinnyt saatananpalvonna muoto. Siihen tulee suhtautua sellaisena kuin se on. Myös sitä levittäviin, ihannoiviin, sille mahdollisuuksia tarjoaviin "kristittyihin" ja humanisteihin tulee suhtautua juuri täsmälleen sen mukaan että he pyrkivät tarjoamaan kaiken pahuuden ja hirvittävyyden pimeimmälle ytimelle mahdollisuutta ottaa valtaansa ihmisiä, alueita ja sieluja.

  Raamattu itse asiassa käsittelee hyvin osuvasti sitä, että miten ja miksi tähän on tultu ja miten asiat jatkuvat tästä eteenpäin.

  Jokainen joutuu valitsemaan puolensa. Minä olen omani valinnut. Ja vastapuolen puolelle menneet kuuluvat sitten sen vastapuolen joukkoihin vaikka mitä väittäisivät. Lampaiden vaatteisiin pukeutuneitten susien satuja ei kannata uskoa ja yhä harvempi niitä uskookaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatananpalvojana vertaus loukkaa minua :D

   Poista
 6. Kuva on hieno ja siinä on totuuden siemen. Valitettavasti nykysuomessa on tuo aseen hankkiminen tehty sangen hankalaksi. Oneeksi itse olen omat hankkinut jo ajat sitten, Revolverissa on jotain kaunista verrattuna automaattiin tosin niissäkin on vanhat vehkeet hienoja. Omat reukutkin rupeavat jo olemaan yli satavuotiaita mutta hyvin noi tuntuu pelittävän kun pitää huolta. Metalli kestää kun pitää puhtaana.
  Kun lukee uutisia esim.Rotherdamista niin ihmettelee miksei kukaan ole ottanut "oikeutta omiin käsiin"? Jos omille lapsille kävisi noin niin varmasti tulisi ruumita-Ei voi ymmärtää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli kuulopuheisiin on yhtään uskominen, niin aseita kyllä saa aina, jos todella haluaa.

   Poista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.