torstai 10. syyskuuta 2015

Ählätit miehittävät Eurooppaa parhaillaan ja päättäjämme auttavat heitä


Kuten edellisessä postauksessa opimme tänne tulevat turvapaikanhakijat eivät ole pakolaisia. Heillä on aivan muut motiivit tulla tänne ja näistä varmaan oleellisin on se, että täällä saa rahaa taikaseinästä ilman, että tekee mitään. Ruokaakin saa ilmaiseksi ja jopa pääministerin luo pääsee asumaan! Ilmaiseksi, tottakai. Voi veljet, kuka tänne nyt EI haluaisi? Kelailkaa asiaa pikkasen kehitysmaalaisen näkökulmasta.


Ja kuka näiden hemmojen täysihoidon maksaa? Sinä ja minä. Meidän verorahoillamme elelevät täällä samaan aikaan, kun Suomen valtiolta on rahat totaalisen finaalissa.

Asia tosin tuskin oli tässä. Mediassa on väläytelty sitä, miten ISIS on uhannut lähettää Eurooppaan tuhansia sotilaita soluttautuneina. Jos jotakin olen oppinut, niin sen, että ählättien kanssa pitää varautua kaikkeen. Ählätit tekevät meidän näkökulmastamme kaikkea aivan uskomatonta ja he myös aivan oikeasti uskovat asiaansa. Älä koskaan aliarvioi ählätin parranpärinää. Lisäksi Eurooppaan lähiaikoina vyöryneet turvapaikanhakijat ovat olleet lähestulkoon kaikki nuoria miehiä. Ei naisia, ei lapsia, ei vanhuksia, ei sairaita tai vammaisia. Nuoria hyväkuntoisia miehiä. Sotilasainesta. Hälytyskellot, anyone?

Kuvissa oleva mies on Fahad Firas, joka tuli Suomeen turvapaikanhakijana ja heitti huonoa läpändeerosta pääministeri Sipilälle. Tosi kärsivän näköinen ja oloinen on joo. Sotilasainesta enemmänkin...

Huomattavaa on myös se, että maailman rikkaimpiin kuuluvat islaminuskoiset maat eivät ole vastaanottaneet yhtään turvapaikanhakijoita! Nuo maat ovat ne maat, minne kaikkien ählättien tulisi ensisijaisesti hakeutua. Kulttuuripiiri ja uskonto ovat samat ja rahaakin löytyy jaettavaksi asti. Hemmettiäkö ne pakolaiset tänne asti raahautuvat? Paitsi jos motiivina onkin oikeasti Euroopan miehittäminen...?

Mutta ei tässäkään vielä kaikki. Eikö ketään ole alkanut mietityttämään, että mitähän himskattia suljettujen ovien takana on oikein meneillään?
* Pääministeri Sipilä lahjoittaa oman kämppänsä turvapaikanhakijoille ja kehottaa muitakin tekemään samoin
* Ruotsalaiset eivät vaadi henkilöllisyystodistusta Suomeen matkustavilta pakolaisilta, jotta paperittomien ihmisten matkustaminen olisi helpompaa
* Poliisi halutaan poistaa turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta
* Leikkaukset senkun vaan jatkuu, mutta turvapaikanhakijoille löytyy kyllä hulluja summia rahaa kuin ihmeen kaupalla
* Uusia vastaanottokeskuksia perustetaan väkisin ja jopa täysin salassa

Liittyvätkö nämä kaikki asiat jotenkin toisiinsa? Kysytään muutama kysymys:
* KUKA tekee näitä päätöksiä vastaanottokeskuksista? Kuka on kaiken pääarkkitehti? Millaisella taholla on valta perustaa vastaanottokeskuksia kunnan alueelle ilman kunnan suostumista? Mistä tämä taho on valtansa saanut?
* Mikä on Sipilän ja muiden Suomen päättäjien asema tässä asiassa? Tässä tulee sellainen kutina perseeseen, että hallitus haluaa edesauttaa tämän maan miehitystä, kahtiajakoa ja luhistumista. Mielestäni tässä on kolme vaihtoehtoa:
a) Sipilä on aivan saatanan tyhmä.
b) Sipilä hyötyy tästä kaikesta jotenkin (hänellä on joku diili ihmissalakuljettajien kanssa).
c) Joku erittäin voimakas taho on painostanut/pakottanut Sipilää.
Pidän ensimmäistä vaihtoehtoa erittäin epätodennäköisenä, sillä kyse on kumminkin valtion päämiehestä. Hän on aivan taatusti tietoinen kaikesta siitä, mistä mekin olemme ja kaupanpäällisiksi hän tietää kaikkea sellaista, mitä meistä kukaan ei tiedä, sillä asemansa vuoksi hän pääsee paikkoihin, mihin meistä kukaan ei pääse ja hän tapaa sellaisia ihmisiä, joita meistä kukaan ei voi koskaan tavata.


Jaska Brown on sitä mieltä, että me olemme sodassa jo nyt.

Kuten eräs duunikaverini sanoi eilen: "Mä en tajua enää mitään, että mitä tässä maassa tapahtuu."

5 kommenttia:

 1. No, tiedän että kärjistät. Enkä tiedä Sipilästäkään sen tarkemmin.
  Mutta kuvitella voisi, että kun kerta EU:ssa tässä kansainvälisessä ajassa ollaan, niin Suomen päämiehet eivät noin vain voi pestä käsiään ongelmasta ilman että siitä tulee ongelmia muiden jäsenmaiden kanssa (ja sitä kautta myös ongelmia Suomelle). Siskoni asuu tosiaan ulkomailla ja hänellä on kavereita Keski-Euroopassa. Siellä on ihan konkreettista kansainvaellusta käynnissä. Ihmiset toitottavat, että täällä nähdään siitä vain murto-osa. Siltä pohjalta mitä siskoltani kuulin, se on luultavasti totta, vaikka jo tämäkin määrä täällä nostattaa itsessä epäluuloa ja turvattomuuden tunnetta. Mutta maltti on valttia. Panikoimalla ei tilanne parane.

  Ja Sipilästä vielä, hänhän on ymmärtääkseni vakaumuksellinen kristitty, joten siltä pohjalta kuvittelisin että hän myös todella haluaa auttaa hädänalaisia. Vaikka toki tästäkin on kehitteillä paikallisia salaliittoteorioita (tonttikauppaan liittyen yms).

  - K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muslimien kansainvaellusta Keski-Euroopassa? Huh, sieltä ne vaan vyöryy kuin tsunami...

   Minähän en tiedä oikeasti mistään mitään. Olen vain lukenut juttuja sieltä sun täältä ja laskenut 1+1. Syy, miksi uskon kaikkia kauhuskenaarioita on se, että olen ollut suht paljon muslimien kanssa tekemisissä face-to-face. Olen muodostanut heistä omien kokemusten pohjalta tietyn kuvan ja uskon, että he ovat täysin kykeneväisiä vähän kaikenlaiseen. Mitä enemmän asiaan tutustuu, sitä enemmän pelottaa.

   Herkkäuskoinen maailmanparantaja ei vaan tajua, että maailma on täynnä jengiä, ketkä ajattelevat aivan toisella tavoin ihan kaikesta kuin hän itse.

   Poista
  2. Niin en nyt tiedä että ovatko kaikki liikkeellä olevista muslimeita (tuskin), mikä on muslimeiden määrä porukasta yms. (Olettaisi että huomattava, mutta.)
   Tuttavapiirissäni on ollut suoraan/epäsuoraan myös maallistuneiden muslimeiden jälkeläisiä/uskosta etääntyneitä. Että vaikka kyllä, herkkäuskoiset? naiivit perspektiivittömät maailmanparantajat ahdistavat ja ärsyttävät, niin ei, en koe että kaikista kauhein skenariokaan olisi kaikista todennäköisin. Toki sitä mieltä, että ikävät asianhaarat ja -mahdollisuudet kannattaa tunnistaa ja tiedostaa. Mutta toisaalta, jos uskoo niihin (ja toivoo niitä?) totena ja todellisuutena, helposti alkaa ajamaan ja toteuttamaan niitä myös todeksi ja todellisuudeksi tiedostamattaan.

   -K

   Poista
  3. Vaikka siellä olis kuinka ookoo porukkaa seassa, niin sillä ei ole merkitystä, jos valtaosa on ei-ookoo.

   Mitä enemmän luen, niin sitä enemmän invaasioon ja sodanuhkaan uskon. Kaikki merkit viittaavat siihen.

   Poista
 2. Suomi on sodassa/sotilas operaation kohteena.
  Tapahtunut.
  Suomeen on siirretty sotilaita, tiedustelu, soluttautuminen ja probaganda aloitettu.

  Tapahtuu
  Edellämainitut jatkuvat ja tukikohtien perustaminen aloitettu, kts Ruotsi, Englanti ym.

  Tulee tapahtumaan
  Kun riittävä määrä joukkoja saatu maahan joukkojen aseistaminen alkaa.

  Operaation tarkoitus
  Käännyttää tai surmata epäuskoiset kafirit ja vaihtaa demokratia sharia laiksi.

  VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.