maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sorron yöstä nouskaa


Moi.
Pikkasen tuli taukoa kirjoitteluun. Tapahtui sellainen klassinen juttu kuin elämä. Tuli otettua liikaa duunia ja muuta ylimääräistä projektia ja toistuvasti loppui vuorokaudesta tunnit kesken, joten ei jäänyt aikaa millekään ns. turhalle. Tietokoneelleni jäi useita keskeneräisiä kirjoituksia, kun en ehtinyt tai jaksanut kirjoittaa niitä loppuun.

Tulin takaisin juuri nyt siitä syystä, että olen vihainen. Olen suorastaan vittuuntunut. Meininki tässä ympärilläni on alkanut lievästi sanoen riistäytyä handusta ja olen tyrmistynyt siitä, miten paljon ympärilleni on kerääntynyt sellaista jengiä, keille en voisi ikinä kertoa mitään todellisia mielipiteitäni. Joten vaihdan piirejä ja osa tätä on palaaminen tänne. Multa jäi kirjoittelu aikas vaiheeseen, enkä ehtinyt kertoa edes puolia niistä asioista, mitä suunnittelin kertovani.

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva, jos alat taas kirjoitella! Olen innolla lukenut blogiasi, kun sulla on niin omintakeinen näkökulma ja "positio" asioihin. :)

  VastaaPoista
 2. Ai jaaha, mietinkin mihin katosit. Ajattelin jo sinun heittäneen pyyhkeen kehään, mutta oletkin kuvioissa mukana.

  Ja uutta tekstiä jo pukkaa, tämähän kelpaa.

  VastaaPoista
 3. "... ympärilleni on kerääntynyt sellaista jengiä, keille en voisi ikinä kertoa mitään todellisia mielipiteitäni."

  Itse olen sikäli onnekas, että löytyy ystäviä joiden kanssa olen useista asioista samaa mieltä tai joiden kanssa voin vähintään avautua näistä asioista. En nyt toki aivan kaikesta, mutta ihan riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällai itse sateenkaari- ja taidetaustaisena ei kai voi ku syyttää itseään. Jos olisin harrastanut mm. ammuntaa ja jääkiekkoa, niin tilanne olisi kai eri.

   Poista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.